Iti dau reducere 1% la PC Garage

Dragon Ball Z o sa vina pe Xbox360 din Octombrie

Atunci cand ma gandesc la Dragonball Z ma gandesc la „Over 9000" si explozii care distrug munti intregi. Franciza a livrat unul dintre cele mai populare meme-uri de pe internet si a facut parte din copilaria multor generatii. Probabil de aceea vestea ca Namco Bandai lucreaza la un titlu Dragonball Z pentru Kinect este ceva greu de conceput. Titlul va fi valabil pentru XboX360 undeva in Octombrie anul acesta.

 

Jucatorii vor trebui sa livreze mai mult de 100 de miscari, inclusiv legendara Kamehameha cu proprii lor pumni. Dar jocul promite mult mai mult. In afara de 50 de caractere jucabile, titlul va debuta cu un nou personaj pentru un joc. Odata cu lansarea jocului, noi anime-uri vor fi lansate in US pentru prima data in cativa ani buni. Coduri QR vor fi canate pentru a debloca personaje aditionale si noi puteri.

 

Carlson Choi VP la Namco Bandai „Nu o sa existe nici un sentiment mai puternic pentru fanii seriei Dragon Ball Z decat folosirea propriilor pomni pentru a devasta inamicii in moduri atat de populare lor".

 

Namco Bandai se asteapta ca jocul sa fie unul dintre cele mai vandute jocuri ale anului, dar noi trebuie sa ne intrebam, chiar exista atat de multi fani dispusi sa cumpere jocul?

 

dragonballz

Cele mai citite