Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Oare Crytek pregatesc un nou Crysis?

Crysis 2 a fost unul dintre cele mai bune jocuri ale anului 2011 cu receptie aproape perfecta din partea site-urilor de specialitate. Acum, dupa mai bine de un an, avem o pseudo-confirmare a unui viitor titlu in serie.


Cum adica pseudo-confirmare? Pai Origin, magazinul online al EA, a postat si sustinut pentru putin timp, cateva pagini despre Crysis 3, care ar fi fost valabil pe Xbox360, PS3 si PC.

 

Imaginile aratau un protagonist, imbracat in faimosul nano-costum, tipic seriei, tinand in mana ceea ce pare a fi un arc si sageti avansate din punct de vedere tehnologic. Personajul se afla intr-un oras, ceea ce inseamna ca jocul s-ar putea sa continuie in cadrul urban din Crysis 2.

 

Dar nu zvonurile sunt singurul lucru care confirma posibilitatea unui viitor Crysis 3, ci faptul ca un reprezentativ Electronic Arts a mentionat ca mai multe detalii legate de Crysis vor fi anuntate pe 16 Aprilie.

 

Oricum, Crytek au mentionat luna trecuta ca vor anunta un nou titlu AAA, undeva in Aprilie. Nu erau prea multe detalii atunci, dar Nick Button a zis ca jocul va fi unul cu buget masiv, atat pentru PC, cat si console.

 

O continuare a francizei nu este ceva neasteptat. Dupa ce originalul din 2007 a devenit unul dintre cele mai recunoscute si placute jocuri pe PC, iar Crysis 2 a avut mai mult de 3 milioane de vanzari si note pozitive din toate partile, era evident ca vom avea un nou titlu de la Crytek.

 

crysis3

Cele mai citite

Error: No articles to display