Samsung lanseaza Galaxy Player 3.6 si 4.2, adevarate rivale iPod touch

Samsung lanseaza o pereche de media playere care rivealizeaza cu iPod touch si anunta preturi mai mici pentru noile tablete Galaxy Tab 2 7.0 si 10.1 fata de predecesoarele lor. Preturile anuntate sunt valabile pentru Statele Unite.

Samsung a prezentat o pereche de media playere noi Galaxy. Dispozitivele de 3.6 inch si 4.0 inch intra in lupta.

Ambele media playere jucause beneficiaza de sistemul de operare Android Gingerbread si vin cu interfata pentru utilizator TouchWiz pe care o cunoastem deja de la smartphone-urile si tabletele companiei.

Samsung Galaxy Player

Dispozitivul Galaxy Player 4.2 are, bineinteles, un ecran de 4.2 inch WVGA, procesor Cortex A8 de 1GHz, camera de 2 megapixeli in partea din spate si camera VGA in partea din fata. Media playerul vine cu spatiu intern de stocare de 8GB si slot card SD ce permite extinderea memoriei cu pana la 32GB.

Numele Galaxy Player 3.6 indica de asemenea dimensiunea ecranului, ambele benficiind de Wi-Fi, USB 2.0 si Bluetooth 3.0. Nu stim inca la ce pret vor sosi in Romania, dar preturile pentru Statele Unite sunt de 149 de dolari (aproximativ 500 de lei) pentru media playerul cu ecran de 3.6 inch si 199 de dolari (aproximativ 660 de lei) pentru dispozitivul de 4.2 inch.

Destul de interesant este si faptul ca Samsung a anuntat data de lansare si pretul noilor tablete Galaxy Tab 2 in Statele Unite. Tableta Galaxy Tab 2 7.0 cu Ice Cream Sandwich va costa doar 249 de dolari cand va sosi pe 22 aprilie. Galaxy Tab 2 1.0 va avea un pret de 399 de dolari, cat un iPad.

Preturile noilor modele Galaxy Tab 2 sunt mai mici decat cele ale predecesoarelor.

Cele mai citite