Iti dau reducere 1% la PC Garage

Aplicatia Instagram domina topurile App Store dupa ce a fost cumparata de Facebook

Preluarea de catre Facebook a aplicatiei Instagram a propulsat aplicatia pentru partajare imagini in topurile aplicatiilor App Store pentru prima data in istoria de doi ani a companiei.

Este uimitor ce poate face o preluare de un miliard de dolari. La doar 24 de ore dupa ce Facebook a cumparat serviciul Instagram, aceasta a urcat in varful topului de aplicatii din App Store.

Aplicatia gratuita Instagram, pentru care Facebook a fost de acord sa plateasca un miliard de dolari, a depasit aplicatiile Draw Something si Angry Birds Space si a marit baza de utilizatori care numara deja 30 de milioane de utilizatori.

nstagram tops iPhone

Destul de impresionant este faptul ca este pentru prima data cand Instagram este pe varful muntelui Apple, in ciuda succesului care l-a convins pe directorul Facebook, Mark Zuckerberg, sa dea un miliard de dolari.

Aplicatia Instagram, care a devenit cunoscuta datorita abundentei de filtre si efecte retro si incarcare simpla si rapida a imaginilor, a postat pe Twitter recent: "Instagram este #1 in App Store pentru prima data! Multumim tuturor!"

Chiar daca achizitia de catre Facebook a marit gradul de constientizare a aplicatiei care exista de numai 2 ani, vestea nu a incantat neaparat utilizatorii deja existenti ai aplicatiei. Analistii de la Crimson Hexagon au numarat 200.000 de postari pe Tweeter legate de achizitie si doar 12% dintre ele exprimau sentimente pozitive.

Cele mai citite