Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Orange Romania aduce noul smartphone HTC One X

Orange Romania aduce in magazinele sale noul smartphone HTC One X, incepand cu 19 aprilie. HTC One X ofera o navigare extrem de rapida pe internet datorita procesorului quad-core de 1,5 GHz, avand o viteza de download de 21 Mbps si de 5,76 Mpbs pentru upload. De asemenea ofera o calitate deosebita fotografiilor, cu ajutorul camerei de 8 MP si un spatiu de stocare de 32 GB. In plus, ecranul de 4,7 inch, cu rezolutie HD, protejat de tehnologia Gorilla Glass, asigura telefonului o rezistenta sporita, la o grosime de doar 8,9 mm.

Telefonul permite accesarea mai multor functii in acelasi timp (multi-tasking). Astfel, cu HTC One X poti face o fotografie in timp ce inregistrezi video HD sau poti viziona un film in timp ce raspunzi unui apel video.

HTC One X poate fi achizitionat incepand de la 239 euro (TVA inclus). Oferta este valabila impreuna cu un abonament Pantera 21 si optiunea My Smartphone 15.

 

HTC-One-X

Cele mai citite

Error: No articles to display