Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

UEFA Euro 2012 se pregateste pentru lansare

Noile capturi de ecran cu jocul care vine ca o adaugare la FIFA 12 - UEFA Euro 2012 - au ajuns pe internet. Jocul va fi disponibil pentru descarcare la sfarsitul lunii.

Dupa prezentarea oficiala de luna trecuta, EA Sports a lansat o serie de capturi de ecran ale jocului UEFA Euro 2012 inainte de lansare.

Urmand sa renunte la lansarea traditionala pe hard si sa fie disponibil exclusiv ca download digital pentru proprietarii FIFA 12, add-on-ul UEFA Euro 12 va ajunge pe principalele console saptamana viitoare, generand un val de emotie datoarata turneului international de fotbal vizat.

Noile capturi de ecran, care ofera putine informatii noi cu privire la joc, infatiseaza nationala Frantei precum si meciuri intre Italia si Croatia si Anglia si Franta.

EASports Euro2012Screen

Deoarece a anuntat ca jocul Campionatul European nu va fi lansat individual si va putea fi descarcat contra cost doar de proprietarii FIFA 12, EA a simtit recent nevoia de a-si apara decizia.

"Am simtit ca acesta este cel mai bun mod de a extinde aceasta experienta si de a oferi continut nou fanilor nostri," a spus Steve Frost, director de comunicatii la EA. "Ne asteptam ca unii fani care probabil nu au FIFA 12 vor dori sa joace Euro 2012 si le vor cumpara pe ambele, dar cea mai mare oportunitate pentru noi este aceea de a oferi fanilor FIFA pasionati si loiali, continut nou."

EA UefaEuro2012

Cele mai citite

Error: No articles to display