BenQ lanseaza in Romania trei noi modele de proiectoare din seria value budget

Noile proiectoare BenQ au o luminozitate de 2.700 ANSI lumeni, rezolutie SVGA si contrastul nativ ridicat, de pana la 13.000:1, caracteristici ce fac posibila proiectarea unor imagini de o calitate foarte buna, chiar si in incaperile intens luminate. Pentru a aduce utilizatorilor imagini cat mai aproape de realitate, noile proiectoare prezinta compatibilitate 3D si permit redarea imaginilor tridimensionale pe ecrane de dimensiuni mari, cu o diagonala de pana la 7,6 metri. Imaginile proiectate sunt clare, vii si pline de detalii, calitate care se pastreaza chiar si dupa o utilizare indelungata, avand lampi care nu necesita filtre speciale de praf si care au o durata de viata de pana la 6.500 ore.

Designul elegant si compact al proiectoarelor de culoare negru sidef aduce un plus de eleganta oricarei incaperi, fie ca este vorba de un birou, bar, terasa sau de o sufragerie.

MS313P – proiectii de calitate cu tehnologia SmartEco

Acest model dispune, pe langa luminozitatea de 2.700 lumeni, de un contrast nativ de 13.000:1, de conexiunea HDMI, dar beneficiaza si de tehnologia SmartEco ce poate ajusta automat puterea lampii in functie de continutul redat de proiector. Astfel, consumul de energie electrica este redus cu pana la 70%, crescand in acelasi timp durata de functionare a lampii cu pana la 40%, fara a reduce din calitatea imaginilor proiectate sau fara a folosi modul Economic.

 

Benq-MS313P

 

MS500H - contrast puternic, imagini clare prin conexiune HDMI

Proiectorul MS500H este o buna alegere atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru educatie sau propriul camin. Tehnologia BrilliantColor imbunatateste calitatea imaginilor proiectate. Proiectorul dispune de un contrastul nativ ridicat de 13.000:1 si luminozitate de 2.700 ANSI lumeni. Noul BenQ MS500H dispune de conectivitate HDTV 480i-1080p. Proiectorul are capacitatea de a proiecta imagini cu o diagonala de pana la 7 metri si este ideal pentru audiente de 10-20 de persoane. Vine echipat cu difuzor incorporat, are interfata HDMI si permite realizarea cu usurinta a conectivitatii audio si video.

 

Benq-MS500

 

MS500PLUS - imagini 3D clare si profunde

Modelul BenQ MS500PLUS dispune de tehnologia BrilliantColor care asigura proiectia unor imagini cu pana la 1,07 miliarde de nuante, bogate in detalii, pline de culorii vii si puternice, de inalta calitate. Contrastul nativ de 4.000:1 si luminozitatea de 2.700 ANSI lumeni transforma imaginile proiectate in experiente vizuale memorabile. MS500PLUS se bucura de o durata a lampii de 6.000 de ore in modul Eco, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat intens timp de 5-6 ani, sau chiar de 9-10 ani, daca este folosit numai in weekend.

Toate aceste proiectoare beneficiaza de meniu in limba romana, Wall Color Correction, Auto Off, Quick Auto Search, Presentation Timer si multe alte functii.

Disponibilitate

Noile proiectoare BenQ MS500PLUS, MS500H si MS513P sunt disponibile pe piata din Romania prin partenerii oficiali BenQ, la preturi cuprinse intre 1.449 lei si 1.599 lei.

Cele mai citite