Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech Ultrathin Keyboard Cover, tastatura pentru noul iPad

Logitech isi extinde gama de accesorii pentru tablete cu o noua tastatura, Logitech Ultrathin Keyboard Cover, compatibila cu noul iPad, dar si cu iPad 2. Acest dispozitiv dispune de o carcasa ultra-subtire ce protejeaza ecranul tabletei si o tastatura integrata pe care poti tasta usor in timp ce calatoresti.

''A treia generatie de iPad-uri si aplicatiile sale sunt concepute sa-ti ofere mai mult control si creativitate, fie ca editezi fotografii sau vizionezi filme, fie ca produci muzica sau scrii un roman,'' a precizat Alexis Richard, director de marketing de produs in cadrul Logitech. ''Noul Logitech Ultrathin Keyboard Cover, cu design inteligent si baterii cu durabilitate mare ofera o cale convenienta pentru a experimenta la maxim iPad-ul, indiferent de activitatea aleasa.''

 

Logitech-Ultrathin-Cover

 

Partenerul perfect pentru iPad, Logitech Ultrathin Keyboard Cover protejeaza ecranul tabletei cu o suprafata subtire de aluminiu care dispune de o tastatura integrata ce se conecteaza prin Bluetooth. Asemenea unui Smart Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Cover se ataseaza rapid la iPad-ul cu un cleste magnetic. Stand-ul integrat iti mentine iPad-ul la cel mai bun unghi de vizualizare. Bateriile cu o autonomie de sase luni (cand tastatura este utilizata in medie de doua ore pe zi) asigura un timp mai mare pentru activitatea ta preferata. Cover-ul ultra-subtire dispune de o functie on/off: iPad-ul va porni automat in momentul in care cover-ul este deschis si va intra in standby atunci cand acesta va fi inchis.

Logitech a confirmat de asemenea ca Logitech Keyboard Case for iPad 2 si Logitech Tablet Keyboard for iPad, dispozitive din actuala serie de accesorii, sunt compatibile cu iPad 2 si a treia generatie de iPad-uri.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover va fi disponibil in Europa incepand cu aprilie 2012 la un pret recomandat de 99,99 Euro.

 

Logitech-Ultrathin-Cover-lateral

Cele mai citite

Error: No articles to display