Nikon D3200 ofera imagini si filme incredibile

SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea aparatului foto DSLR in format DX Nikon D3200, precum si a obiectivului AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G.

Dispunand de un senzor de 24,2MP si filmare Full HD, Nikon D3200 ofera imagini si filme incredibile, usor de realizat chiar si pentru cei care se afla la inceputul drumului in arta fotografica. Modul GHID, unic la Nikon, prezinta pas cu pas procesul de fotografiere cu instructiuni clare si imagini de exemplificare, astfel incat aparatul devine el insusi un adevarat profesor de fotografie pentru utilizatori. In plus, Nikon D3200 este la zi cu cele mai noi tehnologii, dispunand de posibilitatea de conectare si control direct de pe telefoanele mobile sau tablete cu ajutorul unui transmitator optional, WU-1a.

Nikon-D3200

Rezolutia mare de 24,2MP asigura imagini foarte clare si detaliate, precum si posibilitatea de a imprima la mari dimensiuni. In acelasi timp, Nikon D3200 ofera o sensibilitate ISO ridicata, cuprinsa in intervalul 100-6400, extensibil pana la 12800. Chiar daca conditiile de iluminare sunt dificile, aparatul va oferi intotdeauna rezultate excelente.

Aparatul filmeaza Full HD cu 30fps si HD cu 60fps, oferind videoclipuri la calitate cinematografica si focalizare automata continua. In plus, Nikon D3200 dispune, pe langa un microfon integrat, si de intrare separata de microfon pentru cei care doresc sa foloseasca un microfon extern. Sistemul de focalizare automata cu 11 puncte este extrem de precis si permite focalizarea pe intregul cadru, oferind imagini clare chiar si atunci cand subiectul actioneaza imprevizibil. Fotografiind in rafala cu patru cadre pe secunda, Nikon D3200 va surprinde intotdeauna momentul potrivit, indiferent de rapiditatea actiunii.

Nikon-D3200-ecran

Cu ajutorul transmitatorului wireless optional WU-1a, Nikon D3200 poate fi conectat la orice smartphone sau tableta fara a fi nevoie de o conexiune Internet wireless. Astfel, fotografiile pot fi descarcate direct in telefon sau tableta, iar aceste dispozitive pot fi utilizate si pentru a controla setarile aparatului foto si a declansa de la distanta.

Tot astazi a fost lansat si obiectivul in format FX, AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G. Acesta este o alegere perfecta pentru fotografii care doresc sa surprinda imagini cu unghi larg si sa utilizeze la capacitatea sa maxima un aparat foto D-SLR cu rezolutie inalta. Distanta focala de 28 mm este ideala pentru a fotografia in spatii inchise, pentru peisaje sau pentru a fotografia de strada. Diafragma f/1.8 asigura cadre clare in conditii de luminozitate redusa si un echilibru perfect intre claritate si bokeh. Cantarind doar 330 g, AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G este un obiectiv rezistent, usor si compact, care incape cu usurinta in geanta foto.

Nikon-D3200-sus

Atat noul Nikon D3200, cat si obiectivul AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G, vor fi disponibile in Romania incepand din luna mai.

Cele mai citite