Cele trei noi camere cu sistem compact (CSC) - Samsung NX1000, NX210 si NX20

Samsung anunta noi modele in seria premiata NX. Cele trei noi camere cu sistem compact (CSC) - NX1000, NX210 si NX20 aduc o noutate pentru acest segment, conectivitatea Wi-Fi. De acum, imagini de calitate profesionala pot fi captate, stocate si partajate direct din camera, cu maxima usurinta, de oriunde v-ati afla.

Noile modele inovatoare din seria NX reprezinta viitorul tehnologiei CSC: camere SMART cu conectivitate Wi-Fi integrata, ce permit utilizatorilor sa se conecteze la retele wireless fara carduri sau dispozitive aditionale. Conectivitatea Wi-Fi este dublata de un set impresionant de functii, ce continua drumul trasat de seria NX, recunoscuta constant de la lansarea lui NX10 in 2010.

Ca dotare standard, toate 3 modelele NX dispun de un senzor APS-C CMOS de 20,3 Megapixeli, dezvoltat intern de catre Samsung, pentru a oferi imagini in culori de inalta calitate si detalii bogate. Acestea sunt, de asemenea, complet compatibile cu sistemul unic i-Function al seriei NX, ce permite utilizatorilor sa controleze parametrii obiectivelor, ajustand imaginea fara a muta pozitia aparatului fata de subiect. Prin intermediul celor noua obiective si accesorii profesionale, ecosistemul NX asigura captarea unor imagini de inalta calitate, indiferent de expertiza sau interesul fotografic ale utilizatorului.

Imbogatind ecosistemul Samsung SMART CAMERA 2012, noile modele NX au fost create pentru a satisface exigentele utilizatorilor cu orice nivel de experienta, fie ca este vorba despre un profesionist, sau despre cineva care doreste o imbunatatire fata de camerele point-and-shoot.

NX1000 este foarte portabil, cu un design pe atat de usor de utilizat pe cat este de atragator. Disponibil in culorile alb, negru, sau roz, aparatul beneficiaza de tehnologii precum Smart Auto 2.0, sau Smart Link Hot Key, dotari ce fac fotografierea si partajarea instantalee a imaginilor mai usoare ca niciodata.

Samsung-NX1000

NX210 urmeaza aceeasi linie de design care a consacrat modelele NX, avand un finisaj metalic premium. La fel ca predecesorul sau - NX200, noul model este echipat cu un ecran ALOMED de 3", pentru afisarea imaginilor si filmarilor Full HD la o rezolutie clara. Oferind acces facil la functiile Wi-Fi, NX210 permite partajarea de continur media cu cei dragi in timp ce, cu ajutorul Samsung Mobile Link, utilizatorii pot conecta camera NX210 la televizoarele dotate cu o conexiune Internet, prin tehnologia wireless.

Samsung-NX210  

NX20 este alegerea ideala atat pentru fotografii amatori, cat si pentru profesionistii ce cauta o camera ultra portabila, cu design-ul si experienta de utilizare a unui DSLR, dar avand greutatea si dimensiunile mult reduse, carora li se adauga un maner ergonomic pentru un plus de comoditate. Camera ofera o performanta de fotografiere rapida, prin intermediul vitezei de 1/8000s a tehnologiei Fast Shutter, si poate afisa imagini uimitor de clare pe ecranul rabatabil AMOLED de 3", ce mareste vizibilitatea cu 20%. NX20 incorporeaza, de asemenea, o varietate de functii si controale ce pot fi ajustate manual, pentru a oferi imagini de standard profesional de fiecare data, incluzand SVGA EVF, pentru o incadrare perfecta a capturii.

Samsung-NX20

Cu ajutorul noilor functii SMART ale camerelor foto Samsung, utilizatorii pot partaja imagini cu o simpla atingere, le pot incarca pe retelele sociale, precum Facebook sau Picasa, sau le pot trimite celor dragi direct din interfata camerei foto. Modelele ofera si alte optiuni de a capta si afisa imagini, cu ajutorul altor dispozitive, incluzand posibilitatea de a se conecta cu un smartphone Samsung si a-l folosi pe post de vizor si, cu ajutorul functiei Samsung Mobile Link, sa afiseze imagini pe dispozitive precum tabletele sau televizoarele conectate la Internet.

Imaginile impartasite instantaneu nu mai sunt limitate doar la fotografiere si trimitere; cu ajutorul functiilor creative ale noilor camera NX, imaginile de pe Facebook pot fi artistice fara a fi prelucrate cu ajutorul unui computer. Cele zece Smart Filters, alaturi de functia Selective Color, permit utilizatorilor sa adapteze aspectul imaginilor chiar in momentul in care le capteaza. In plus, toate trei modelele incorporeaza modurile Panorama si 3D Panorama, permitand imortalizarea unui peisaj extins intr-un singur cadru. Cu ajutorul Smart Panel, disponibil pe toate modelele, setarile si functiile pot fi accesate si aplicate cu usurinta, facand fotografia creativa mai usoara ca oricand.

Cele mai citite