Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

O gama vasta de servicii auto direct pe telefonul mobil

Utilizatorii considera aplicatia auto.ro foarte utila, fiind prima din Romania care ofera localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto. Noua tehnologie vine in intampinarea nevoilor oricarui sofer, facilitand accesul la o gama vasta de servicii auto de care ar putea avea nevoie: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, asistenta rutiera, taxi-uri, parcari si alte puncte de interes importante.

La numai o saptamana de la lansarea oficiala, aplicatia dezvoltata de auto.ro este pe primul loc in topul preferintelor romanilor privind aplicatiile gratuite pentru iOS, inregistrand peste 20.000 download-uri, 170 rating-uri si foarte multe review-uri pozitive.

Aplicatia functioneaza pe baza a peste 12.000 adrese, este gratuita si este singura aplicatie care permite adaugarea anunturilor auto direct de pe telefonul mobil. Este usor de utilizat, calculeaza rapid ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, ofera date de contact si promotii, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

Aplicatia Auto.ro poate fi descarcata gratuit.

auto.ro

Cele mai citite

Error: No articles to display