Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Cyborg M.M.O.7 in Romania

Cyborg M.M.O.7 este un mouse de gaming proiectat special pentru jocurile de tip MMO (Massively Multi-player Online). Premiat pentru inovatie la CES 2012, mouse-ul produs de Mad Catz Interactive a ajuns in Romania prin intermediul distribuitorului PC-Coolers, devenind disponibil in ofertele principalelor magazine online. Printre specificatiile speciale ale lui Cyborg M.M.O.7 se numara reglarea dimensiunii si a greutatii, senzorul Twin Eye cu rezolutie 6400DPI, cele 78 de comenzi programabile in orice joc si butoanele 5D.

Jucatorii profesionisti prefera cele mai bune echipamente care le pot aduce un plus de competivitate in concursurile internationale. Mouse-ul este echipamentul definitoriu care poate stabili ierarhia unui concurs de gaming. CYBORG M.M.O7 este mai mult decat un mouse. Echipamentul integreaza o serie de tehnologii avansate si o multitudine de modalitati de ajustare a caracteristicilor, astfel incat jucatorul sa poata reactiona cat mai rapid la situatiile din joc. Fie ca vorbim de WoW, EVE, The Lord of the Rings Online, Star Wars: The Old Republic, Guild Wars sau RIFT, CYBORG M.M.O. 7 ofera comenzi pre-programate si suport pentru orice titlu MMO si nu numai.

Cyborg-m.m.o.-7

Mouse cu dimensiuni ajustabile

Dimensiunile mouse-ului sunt ajustabile si se adapteaza mainii jucatorului astfel incat prinderea acestuia sa fie in acelasi timp sigura, precisa si comoda. Sunt disponibile 3 parti mobile pentru extensia mouse-ului in lungime dintre care una este foarte aderenta. Partile laterale se pot schimba cu unele disponibile in pachet pentru a adauga aderanta sau greutate mouse-ului.

78 de comenzi programabile pentru orice joc

Un numar de 13 butoane programabile fac echipa cu 3 moduri MMO si un buton shift cu doua pozitii pentru a oferi utilizatorului pana la 78 de comenzi predefinite. Combinand cele 15 butoane ale mouse-ului cu functiile predefinite, jucatorul poate efectua in timpul cel mai scurt un numar mare de comenzi complexe cu care partenerii de joc nu pot tine pasul.

Butoane unice 5D

Butonul 5D permite accesul rapid la 5 comenzi fara ca jucatorul sa ridice degetul de pe acesta. Cele patru directii pot fi selectate rapid iar prin apasarea acestuia poate fi activata o alta comanda. Pasionatii de jocuri MMO se vor simti in largul lor stiind ca pot apela la cele mai importante comenzi prin cateva miscari simple.

Plug-in pentru World of Warcraft

Programatorii talentati de la Cyborg au creat o extensie pentru World of Warcraft care permite jucatorilor sa vizualizeze rapid artefactele si vrajile si sa activeze comenzile prin butoanele mouse-ului. Timpul pierdut pentru navigarea prin meniul complex al jocului este acum castigat prin actiuni rapide iar avantajul pe care-l are posesorul unui mouse M.M.O. 7 se traduce in sansele unei victorii fara emotii.

Pe langa acest instrument util, tehnologia ST (Smart Technology) proprietara Cyborg va ofera control total asupra configurarii mouse-ului. Se pot crea profile pentru fiecare joc, se poate stabili senzitivitatea cursorului, comenzile multiple si butoanele pentru fiecare functie in parte.

Lumini RGB ajustabile

In majoritatea cazurilor atmosfera unui LAN Party presupune si o lumina difuza, de slaba intensitate, insuficienta pentru a vizualiza mouse-ul sau tastatura. Cyborg M.M.O. 7 dispune de un sistem de iluminare RGB ce ofera nu mai putin de 16 milioane de culori, total configurabile, pe care le puteti regla dupa bunul plac cu ajutorul software-ului ST inclus.

Senzor "Twin Eye"cu 6400DPI

Mouse-ul pentru jocuri Cyborg M.M.O. 7 beneficiaza de noua generatie de senzori laseri "twin eye" care citesc separat fiecare axa, pentru a sesiza nu mai putin de 6 metri pe secunda. Indiferent de modul pe care il preferati, M.M.O. 7 va ofera posibilitatea de a regla rezolutia intre 25 si 6400DPI, butonul DPI de pe mouse facand trecerea rapida de la o setare la alta.

Mouse cu greutate reglabila

Fie ca preferati un mouse usor sau unul mai greu, Cyborg M.M.O. 7 se poate plia pe cerintele voastre datorita sistemului de reglare a greutatii. Un numar de cinci discuri metalice, cu greutatea de 6 grame fiecare pot fi adaugate sau indepartate pentru o senzatie cat mai apropiata de dorinta utilizatorului. Atunci cand nu sunt utilizate discurile metalice pot fi stocate intr-un container special destinat acestui scop.

Disponibilitate

Mouse-ul este disponibil in stoc in Romania si costa aproximativ 500 lei (TVA inclus).

Cele mai citite

Error: No articles to display