Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Ce va contine Preorder-ul de la Steel Battalion: Heavy Armor

Capcom se pregatesc sa lanseze noul lor titlul exclusiv pentru Kinect, Steel Batallion: Heavy Armor pe data de 19 Iunie in State si 22 Iunie in Europa.

Jocul se lauda ca va reusi sa imbine capacitatile temperamentalului Kinect cu un controller Xbox360 standard. Te vei putea misca, tinti si trage cu ajutorul controllerului, iar Kinect-ul va fi folosit atunci cand vei intra in pielea comandantului unui tank vertical si trebuie sa navighezi in interiorul masinariei, sa vizualizezi campul de lupta cu ajutorul unui periscop sau binoclu, sa examineze hartile sau sa schimbi vitezele pentru calatorii rapide. Motion Control, mai devine activ in anumite momente speciale, cand un anume membru a echipei isi pierde calmul si are nevoie de cateva palme sa fie potolit.

Cadru

Stabilit in ultimele zile ale secolului 21, Steel Battalion: Heavy Armor picteaza o lume care a cazut victima unei super-puteri asiatice si aproape toata tehnologia a fost rasa de pe fata pamantului. Jucatorul, intra in pielea unui VT Commander Sgt. Powers, care incearca sa recupereze teritoriul American din mainile inamicilor.

Pre-Order

Astazi cei de la Capcom au anuntat ca pentru fiecare din cele trei pachete de pre-order utilizatorul va primi armament nou pentru customizarea VT-ului, imbunatatind capacitatile defensive, ofensive, viteza in timpul luptei si multe altele.

 

rsz steel battalion title logo eng integrate copy jpg jpgcopy

Cele mai citite

Error: No articles to display