Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Activision au anuntat lansarea jocului Prototype 2

Activision au anuntat lansarea noului lor titlu Prototype 2. Dupa ce am vazut cateva luni intregi din ce in ce mai multe detalii legate de  noul personaj sgt. James Heller, in sfarsit avem ocazia sa intram in pielea lui si sa ne intoarcem inapoi in New York-ul devastat de Alex Mercer.

Povestea

Daca nu ai jucat primul Prototype, titlul se invartea in jurul lui Alex Mercer, fostul cercetator sef al proiectului Blacklight. Alex a fost infectat cu un virus foarte puternic care in loc sa il ucida, l-a modificat genetic, oferind-ui o multime de abilitati incredibil de puternice. In urma schimbarii Alex trebuia sa isi foloseasca noile puteri sa descopere mai mult despre trecutul sau fragmentat.

Prototype 2, foloseste un complet alt protagonist infectat cu virusul si insetat de sange. Povestea are loc 14 dupa evenimentele primului joc iar cergentul James Heller va folosi aproximativ orice fel de arma si abilitate la dispozitie pentru a il putea confrunta pe Alex Mercer vinovat de uciderea fiecarei persoane iubite din viata lui James.

Despre Joc

Jocul a primit un rating Mature pentru brutalitate iar pentru fanii seriei, Radical Entertainment au pregatit un Blackwatch Collecters Edition care va contine primul DLC Pack: Colossal Mayhem, un voucher pentru ultimul comic Prototype 2 de la Dark Horse Entertainment, un soundtrack si art-book plus un cupon de reduceri cu 20% pentru orice produs Prototype.

Prototype-2-Blackwatch-Collectors-Edition

Cele mai citite

Error: No articles to display