Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

PES 2013 anuntat

Cu fiecare an ce trece, Konami incearca imposibilul, detronarea marelui lor rival FIFA creat de EA Sport, iar recentele sa le zicem insuccese ale jocului Pro Evolution Soccer din ultimii ani, nu i-a descurajat, acestia anuntand astazi printr-un trailer de debut, un nou titlu din serie, PES 2013.

Noul joc va aduce cateva imbunatatiri substantiale predecesorului, aici mentionand Player ID, un sistem care schimba radical animatiile precum si controlul jucatorilor. Mai mult portarii au suferit si ei schimbari pentru a raspunde mult mai bine la actiunile dictate de catre utilizator.

Pentru final, sistemul de dribling a fost si el modificat, modul in care jucatorul jongleaza sau paseaza permitand acum mai multa libertate si mai multa vizibilitate asupra coechipierilor pentru a oferi utilizatorilor o experienta de joc excelenta.

pes 2013

Cele mai citite

Error: No articles to display