Apple iPod Nano primeste ecran multitouch

Anunturile evenimentului special Apple spun ca Nano si-a luat la revedere de la tehnologia standard click wheel.

iPod Nano de la Apple a primit modificari considerabile. Gama revizuita de iPod-uri Apple a fost prezentata astazi la "Evenimentul Special" din California.

Nano a fost transformat intr-un dispozitiv cu caracteristici nano adevarate. Apple a eliminat tehnologia standard click wheel oferind in schimb un nou ecran touch care beneficiaza de tehnologia multitouch.

Omul din fata Apple, Steve Jobs a intrat pe scena purtand cu mandrie puloverul negru care proclama "This year we've gone wild" si a prezentat actualizarile aduse gamei iPod care includ camere in partea din fata si din spate.

Actualizarile aduse la Nano au dus dispozitivul mic la dimensiunile si proportiile dispozitivului Shuffle; dispune de un clip Shuffle-esq.

Cu o interfata utilizator multitouch, noul Nano cu ecran patrat poate fi orientat pentru un acces simplu cu doua degete. Cu radio FM integrat si butoane pentru control al volumului de-a lungul carcasei metalice, noul Nano beneficiaza de sase variante de culoare.

Disponibil in variantele de 8 GB si 16 GB, dispozitivul Nano actualizat poate fi comandat in Statele Unite incepand de astazi, urmand a fi livrat saptamana viitoare la pretul de 149 dolari, respectiv 179 dolari.

Se pare ca a sasea generatie Apple iPod Nano va fi pe multe scrisori catre Mos Craciun anul acesta.

 

apple ipod nano

Cele mai citite