Benq lanseaza camerele compacte LM100 si GH200

BenQ innoieste gama camerelor foto, aducand in Romania modelul BenQ LM100, prima camera foto care fotografiaza si filmeaza subacvatic, este rezistenta la socuri, dispune de protectie la praf/nisip, dar si la inghet, si camera foto compacta GH200, un model cu High Zoom potrivit pentru vacanta.

BenQ LM100, camera foto rezistenta la apa, socuri, praf si inghet

Usor de folosit si cu o serie de caracteristici care o fac ideala pentru vacanta, noua camera foto BenQ LM100 vine echipata cu un senzor CCD de 14 MP, dispune de zoom optic 4x si stabilizator optic de imagine pentru ca fotografiile sa fie perfecte. LM100 fotografiaza si filmeaza sub apa la adancimi de pana la 5 metri, este rezistenta la socuri si caderi de la o inaltime de 1,5m, rezista la inghet, functionand la temperaturi de -10 grade Celsius.

BenQ-LM100  

In plus, noul model BenQ LM100 este protejat impotriva prafului sau a nisipului. BenQ LM100 este companionul perfect al celor carora le plac activitatile in aer liber, fie ca fac sport, inoata, schiaza sau doar pentru fotografiile facute pe plaja, fara ca nisipul sau apa sa afecteze camera.

BenQ GH200, compacta cu zoom optic 12,5x

Dupa ce a lansat anul trecut primele camere foto digitale bridge din portofoliu, BenQ acceseaza segmentul compactelor cu high zoom. Noul model BenQ GH200 se adreseaza utilizatorilor cosmopoliti, care doresc sa impartaseasca celor dragi povesti si experiente unice captate prin fotografii. BenQ GH200 dispune de zoom optic 12,5x, senzor CCD de 14 MP, filmare HD, sistem de stabilizare optica a imaginii, lentile wide de 24 mm, macro 1 cm, dar si 35 de functii si moduri de fotografiere care sa raspunda nevoilor fiecarui utilizator.

BenQ-GH200

Noul filtru de culoare MagiQ aplica o imbunatatire a contrastului si a gradatiei culorilor, iar impreuna cu efectele HDR imbunatatesc calitatea zonelor intunecate dintr-o fotografie, transformand aproape orice scena fotografiata in posibile opere de arta. Functia Auto Tracking AF focalizeaza in mod inteligent asupra unui subiect in miscare, chiar si dupa ce acesta iese si reintra in cadru.

Cele mai citite