Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Activison au anuntat lansarea titlului Ice Age: Continental Drift

Activision s-au apucat pe treaba si vor sa ne aduca epoca glaciara cu noul joc pregatit de Behavior Interactive, Ice Age: Continental Drift - Arctic Games. Jocul va fi lansat odata cu lansarea filmului in Iulie. Ice Age: Continental Drift va contine o multime de joculete tematice care vor incerca sa se foloseasca de noile tehnologii de pe piata, inclusiv Kinect-ul de la Microsoft.

 

Daca tot continuam cu glumele, David Oxford, vice-presedintele executiv de la Activision au anuntat ca „vor face eforturi de proprtii mamut pentru a oferi tuturor jucatorilor o experienta la fel de inteligenta si inventiva ca franciza de pe marile ecrane".

 

In joc, trupa se vor intalni cu un grup de pirati si o comoara secreta. Ca sa decida cine pastreaza comoara, cele doua factiuni se vor intrece intr-o cursa ce cuprinde o multime de evenimente inclusiv Sky Jumping, spartul de gheata si saritul peste ghetari. Ice Age: Continental Drift – Arctic Games va fi valabil pe Wii, Nintendo DS, Nintendo 3DS, si Xbox360 cu suport Kinect undeva prin vara.

ice age 4     pirate

Cele mai citite

Error: No articles to display