Logitech Mini Boombox si Logitech Wireless Boombox

Logitech aduce in Romania doua noi accesorii audio, ce imbunatatesc experimentarea divertismentului pe tablete si smartphone-uri: Logitech Mini Boombox si Logitech Wireless Boombox. Noile dispozitive pentru tablete pot fi folosite confortabil acasa, la birou sau pe plaja la mare.

''De multa vreme o categorie IT, cum este cea a tabletelor, n-a mai cunoscut o asemenea explozie si cerere din partea publicului. Utilizatorii isi pretuiesc tabletele, se bucura de divertisment, urmaresc filme, asculta muzica sau audio-book-uri, oriunde se afla.'', a precizat Camelia Barbalata, country manager pentru Romania, Bulgaria si Moldova. ''Pentru ei Logitech a creat aceste boxe extrem de eficiente care le vor intregi experienta audio.''

Logitech Mini Boombox

Logitech Mini Boombox are dimensiuni mici, dar atinge niste note inalte. Dispune de o camera acustica special conceputa care ofera un sunet bass de calitate, iar difuzorul cu microfon incorporat emite un sunet clar, fie ca il folosesti la birou, in masina, fie in spatele casei. Dispozitivul este perfect pentru apeluri telefonice sau video.

Logitech-Mini-Boombox

Logitech Mini Boombox se conecteaza usor la smartphone-urile populare, tablete si alte dispozitive ce suporta Bluetooth® Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). De asemenea, functioneaza cu telefoane ce suporta Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5). Dispune de un acumulator care se incarca prin USB si functioneaza pana la zece ore, un timp indelungat in care poti asculta toate playlist-urile favorite sau in care poti vorbi toata noaptea la telefon. Poti controla cu usurinta dispozitivul atat ziua cat si noaptea prin ecranul luminos tactil.

Logitech Wireless Boombox

Foloseste smartphone-ul sau tableta pe post de player cu touch screen si telecomanda pentru a reda muzica wireless. Conceput pentru iPad, iPhone si iPod Touch, Logitech Wireless Boombox poate fi amplasat pana la 10 metri distanta de dispozitivul tau, in functie de utilizare si setari. Poti asculta pana la sase ore folosind bateria reincarcabila. Opt drivere separa frecventele de sunet, notele inalte sunt extreme de clare, mediile bogate iar sunetul bass, adanc.

Logitech-Wireless-Boombox

Pret si disponibilitate

Logitech Wireless Boombox este disponibil in Romania la un pret de 679 Lei, iar Logitech Mini Boombox este disponibil la un pret de 349 Lei.

Cele mai citite