Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google Drive se lanseaza cu 5GB spatiu de stocare gratuit

Raspunsul Google la Dropbox a sosit in cele din urma, oferind utilizatorilor spatiu de stocare gratuit de 5GB, posibilitatea de a face backup la datele de pe smartphone precum si o intreaga serie de caracteristici.

Google Drive a fost prezentat oficial. Serviciul de stocare cloud ofera utilizatorilor 5GB spatiu de stocare gratuit si gazduieste o serie de functii ce iti permit sa sincronizezi smartphone-ul, calculatorul sau mac-ul cu serviciul cloud.

Google Plus

Bazandu-se pe serviciul existent Google Docs, Google Drive iti permite sa deschizi pana la 30 de tipuri de fisiere existente, deci indiferent de ce ai salvat, vei putea deschide prin intermediul navigatorului.

O alta caracteristica cheie este o versiune imbunatatita Google Docs care te lasa sa te intorci in timp dupa ce ai salvat un document prin intermediul serviciului. Vei putea sa te intorci la salvarile facute in ultimele 30 de zile.

Pentru cei care au nevoie de mai mult de 5GB pot alege un upgrade la 25GB sau 100GB pentru o suma lunara de 2.49$ sau 4.99$ (preturi valabile pentru Statele Unite).

Google Drive ar trebui sa ajunga in intrega lume in urmatoarele saptamani.

Cele mai citite

Error: No articles to display