Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Microsoft rezolva problema conturilor sparte de Hotmail

Microsoft s-a miscat repede pentru a rezolva o problema de securitate care permitea hackerilor acces rapid la contul de Hotmail prin resetarea parolei. Nu a dezvaluit numarul de conturi compromise.

Microsoft a introdus o masura de securitate pentru a elimina accesul hackerilor la resetarea parolei pentru orice adresa de Hotmail si la prleuarea controlului asupra contului.

Compania spune ca a luat masuri adecvate dupa ce hackerii au anuntat ca vand accesul la conturile de email pentru o suma de numai 20 de dolari. Au aparut chiar si pe Youtube tutoriale video despre cum sa spargi conturile.

Hotmail Android

Intr-o declaratie scurta, Microsoft spune ca se ocupa de problema, pentru a-i linisti pe cei 350 de milioane de membrii.

"Vineri, am avut un incident legat de functionalitatea resetarii parolei; clientii nu au fost afectati, acestia fiind protejati," spune compania.

Compania nu a declarat cate conturi au fost compromise, dar e usor de verificat daca te numeri printre ei. Daca nu te poti autentifica cu parola existenta s-ar putea sa ai o problema.

Cele mai citite

Error: No articles to display