Noul Verbatim Store 'n' Go V3

Verbatim a prezentat noua familie de unitati flash cu interfata USB 3.0 SuperSpeed. Noul Store 'n' Go V3 prezinta un form factor minuscul cu design conic si utilizeaza mecanism ''slide and lock'' care protejeaza conectorul unitatii. Store 'n' Go V3 este disponibil in sapte culori vibrante si ajunge pana la o capacitate de stocare de 64GB.

Cu interfata USB 3.0, Store 'n' Go Go V3 ofera rate de transfer de 10 ori mai mari decat ale interfetei USB 2.0, fiind mai rapid pentru transferarea/salvarea tuturor fisierelor de mari dimensiuni.

Mecanismul practic 'Slide and Lock' ajuta la protejarea interfetei. Se fixeaza intr-o pozitie deschisa cand este utilizat si se retracteaza intr-o pozitie inchisa cand nu este folosit. Disponibil in variante de culoare ''Sunkissed Yellow'', ''Eucalyptus Green'', ''Hot Pink'', ''Caribbean Blue'', ''Volcanic Orange'' si ''Violet'', Store 'n' Go V3 este disponibil in patru variante de capacitate: 8GB, 16GB, 32GB, si 64GB, pentru a stoca fisiere media, fotografii si clipuri video.

Verbatim-Store-n-Go-V3

 

Caracteristici:

• Interfata USB 3.0 ''Super Speed''

• Mecanism 'Slide and Lock' pentru protectie conector

• Cerinte de sistem: Windows 7, Vista, XP, Mac OS X 10.4 , Linux 2.4.0 sau versiuni mai recente

• Disponibil in 7 culori diferite (16GB)

• Versiunea gri disponibila in variante de 8, 16, 32 si 64GB

Cele mai citite