Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Noua tastatura Logitech Solar Keyboard Folio

Logitech a lansat noua tastatura Logitech Solar Keyboard Folio. Realizata pentru a treia generatie de iPad, dar compatibila si cu iPad 2, carcasa-tastatura extrem de subtire si stilata, ofera design premium si protectie, tastatura integrata putand fi incarcata cu ajutorul luminii ambientale.

Asemenea tastaturilor solare Logitech pentru Mac sau PC, Logitech Solar Keyboard Folio include paneluri solare ce incarca tastatura cu Bluetooth la orice tip de lumina, naturala sau de interior. Cand este complet incarcata, bateria are o durabilitate de pana la doi ani, chiar si in intuneric total (daca tastatura este folosita in medie doua ore pe zi).

''Logitech Solar Keyboard Folio este un partener inteligent pentru iPad-ul tau. Tastatura atragatoare se foloseste de lumina pentru a incarca si ofera protectie pentru iPad-ul tau: este un dispozitiv care iti protejeaza perfect tableta,'' a precizat Alexis Richard, director de marketing in cadrul Logitech.

Logitech-Solar-Folio

Daca doresti sa scrii un email sau sa urmaresti un film, carcasa poate fi asezata in doua pozitii, tinand iPad-ul la un unghi optim de vizualizare. Aseaza iPad-ul in prima pozitie si te poti bucura de toate functiile tastaturii in momentul cand tastezi. Aseaza iPad-ul in cealalta pozitie iar primul rand al tastaturii va prelua comenzile pentru accesul la fisiere media si pentru ajustarea volumului.

Folio dispune de o functie rapida On/Off care porneste iPad-ul automat atunci cand carcasa este deschisa si intra in stand-by atunci cand aceasta este inchisa.

Logitech Solar Keyboard Folio va fi disponibil in Europa din luna mai la un pret recomandat de 129 Euro.

Cele mai citite

Error: No articles to display