Iti dau reducere 1% la PC Garage

Canon EOS 60D

Canon lanseaza si in Romania noua camera foto DSLR EOS 60D. Multumita senzorului APS-C de 18 Megapixeli, EOS 60D ofera un nivel de detalii ridicat si o marire egala cu 1.6x din distanta focala a lentilei, pentru a crea imagini de dimensiunea unui poster, intr-o varietate extinsa de formate. Tehnologia Canon DIGIC 4 proceseaza rapid imaginile capturate de senzorul CMOS, oferind o reproducere fidela a culorilor, dar si o viteza de captura marita, 5,3fps in rafale de 58 fisiere JPEG la rezolutie maxima.

EOS 60D este echipat cu sistemul de masura iFCL cu senzor Dual-Layer cu 63 zone, introdus pentru prima data la modelul EOS 7D. Informatii despre localizarea subiectului sunt culese de sistemul Auto Focus si combinate cu nivelurile de culoare si luminozitate pentru o expunere corecta in orice situatie. Transmitatorul integrat Speedlite ofera control intern pentru multiple unitati de flash EX si efecte de lumina creative.

Noul ecran LCD mobil de 7.7cm (3.0”) dispune de un format de afisare 3:2 si rezolutie 1,040k, ce asigura flexibilitate ridicata fotografilor. Ecranul mobil ajuta la fotografierea din unghiuri dificile si poate fi pozitionat utilizand modul Live View pentru a obtine rezultatele dorite atunci cand utilizarea vizorului este imposibila. Fotografierea la nivelul solului sau a portretelor din viata salbatica a devenit mai usoara. Suprafata ecranului este echipata cu protectie impotriva reflexiei si a picaturilor de apa, pentru o vizualizare usoara din mai multe unghiuri sau in conditii de iluminare puternica.

Puternicul procesor DIGIC 4 suporta procesarea interna a imaginilor RAW si permite fotografilor sa editeze parametri cum ar fi luminozitatea, contrastul si balansul de alb, sau sa corecteze aberatiile cromatice si distorsiunile. Imaginea editata poate fi salvata in format JPEG, gata pentru printare sau incarcare pe Internet.

EOS 60D filmeaza la rezolutie 1920x1080p HD la diferite rate de cadru pe secunda, selectabile de catre utilizator, printre care 30, 25 si 24fps, dar si filmare 720p la 60 si 50 fps. Modul Movie Crop inregistreaza in zona centrala a senzorului, la rezolutie 640x480 pixeli, si creaza un zoom de aproximativ sapte ori distanta focala a lentilei.

EOS 60D este unul dintre modele Canon care ofera suport pentru carduri de memorie SDXC, ce asigura un spatiu de stocare de pana la 2TB si permit fotografilor sa filmeze la rezolutii HD si sa captureze imagini in format JPEG sau RAW fara a fi nevoie de schimbarea cardului. Pentru o administrare usoara a librariilor de imagini, posesorii de EOS 60D pot cataloga fotografiile favorite cu note de la 1 la 5, localizarea si afisarea lor simplificandu-se semnificativ. Odata transferate pe un PC, clasificarea poate fi pastrata prin utilizarea unei serii de programe de editare si management de imagini, printre care si programul DPP de la Canon.

Functii EOS 60D:

 • Senzor 18 MP APS-C CMOS
 • Functii creative cu Basic +
 • Ecran LCD mobil 7.7cm (3.0”) aspect 3:2
 • Filmare Full HD cu control manual
 • DIGIC 4
 • ISO 100-6400, H:12800
 • 5.3fps pentru fotografierea de pana la 58 poze in format JPEG
 • Sistem AF cu focalizare in 9 puncte, cross type
 • Sistem de masura iFCL cu senzor Dual-layer cu 63 de zone
 • Transmitator integrat Speedlite
 • Procesare RAW interna

 Canon EOS 60D

Cele mai citite

Error: No articles to display