Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Noua suita Kaspersky Tablet Security

Kaspersky Lab lanseaza Kaspersky Tablet Security, o suita de securitate special proiectata pentru tabletele cu sistem de operare Android. Aceasta ofera un nivel superior de protectie impotriva malware-ului si asigura pastrarea integritatii datelor stocate, in eventualitatea in care dispozitivul este pierdut sau furat. Mai mult, suita include functia Mugshot, ce fotografiaza pe ascuns – daca tableta are camera frontala – chipul persoanei care foloseste dispozitivul furat sau pierdut si transfera pozele proprietarului.

Noua suita Kaspersky Tablet Security include un motor antivirus, care functioneaza in paralel cu tehnologiile de protectie cloud, blocheaza eficient toate programele periculoase, chiar si pe cele necunoscute anterior. In plus, functia Web Protection protejeaza utilizatorul de site-urile frauduloase sau pagini web care fura date confidentiale, precum informatii bancare si de autentificare la retelele sociale.

Kaspersky-Tablet-Security

''Numarul dispozitivelor pe care le folosim in viata de zi cu zi este in continua crestere'', spune Victor Dronov, Senior Product Manager la Kaspersky Lab. „Este grozav ca avem acces constant la aplicatiile preferate oriunde ne-am afla, dar, in acelasi timp, daca dispozitivul mobil este pierdut sau furat, toate datele personale sunt expuse la risc: e-mail-uri, conturile retelelor sociale, parolele, datele de mobile banking, fotografiile, filmele si multe altele. Mai mult decat atat, programele periculoase pot cauza suficiente neplaceri, inclusiv pierderi financiare, de aceea Kaspersky Tablet Security protejeaza utilizatorii si ii ajuta sa se bucure din plin de viata lor digitala'', completeaza Dronov.

Kaspersky Tablet Security ofera atat posibilitatea blocarii de la distanta a unei tablete pierdute sau furate, cat si stergerea completa a datelor stocate pe ea, daca utilizatorul doreste asta. De asemenea, locul in care se afla tableta poate fi descoperit fie prin GPS, fie prin GSM sau cu ajutorul coordonatelor celui mai apropiat punct de acces Wi-Fi.


Cele mai importante functii si optiuni ale noii suite Kaspersky Tablet Security

Mugshot este noua functie inclusa in KTS, care fotografiaza pe ascuns – daca dispozitivul este prevazut cu o camera foto frontala – chipul persoanei ce utilizeaza o tableta furata sau gasita. Tableta incepe sa fotografieze in momentul in care sunt executate anumite operatiuni pe ea, precum click-uri, slide-uri cu degetul sau alte actiuni tactile. Apoi, fotografiile sunt trimise catre Web Central, o interfata cu acces web, astfel incat utilizatorul, de exemplu, sa le poata inainta politiei pentru investigatii.

Protectia anti-malware de nivel desktop asigura un mediu de lucru fara malware. Bazele de date sunt actualizate frecvent, prin intermediul unor update-uri de mici dimensiuni, pentru a nu afecta performanta generala a tabletei. De asemenea, pot fi executate scanari la cerere sau la intervale prestabilite, iar tehnologiile cloud ajuta la identificarea si blocarea celor mai noi versiuni de malware. Kaspersky Tablet Security se integreaza cu browser-ul Android pentru a bloca adresele URL si paginile web periculoase.

Kaspersky-Tablet-Security-Antivirus

Blocarea tabletei si stergerea de la distanta a datelor. Daca tableta este furata sau pierduta, utilizatorul o poate bloca, prin intermediul interfetei de Web Management. Functia ii permite acestuia sa introduca un mesaj, care va fi afisat pe ecranul tabletei, oferind celui care o gaseste detalii despre cum o poate returna. Totusi, daca dispozitivul contine informatii deosebit de importante sau de business, Kaspersky Tablet Security ajuta la stergerea completa a lor, folosind functia Data Wipe.

Localizarea tabletei prin functia Find. Utilizatorul poate gasi mai usor tableta pierduta sau furata, folosind coordonatele geografice obtinute prin modulul GPS al dispozitivului, daca este posibil, prin reteaua GSM sau hotspot-ul Wi-Fi aflat in vecinatatea acestuia. In acest ultim caz, pot fi obtinute numai coordonatele aproximative ale imprejurimilor, dar care, de asemenea, pot fi de ajutor.

Control de la distanta prin Web Management. Functia de Web Management pune la dispozitie toate instrumentele pentru controlul tabletei, prin intermediul unei interfete web intuitive. Aceasta permite activarea si controlul functiilor anti-theft, recepteaza coordonatele locului in care se afla tableta si afiseaza fotografiile realizate de functia Mugshot. La intervale regulate de timp, tableta se conecteaza automat la server-ul Web Central si implementeaza toate comenzile trimise de proprietar.

Kaspersky-Tablet-Security-Web-Management

Malware-ul pentru Android se afla intr-o continua crestere, peste 65% din totalul amenintarilor informatice pentru platforme mobile tintind acest sistem de operare. De asemenea, acest malware este cel mai complex si sofisticat din categoria sa.

Solutia Kaspersky Tablet Security este disponibila atat prin intermediul retelei de parteneri a Kaspersky Lab Romania, precum si pe Google Play, la https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kaspersky.kts&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rYXNwZXJza3kua3RzIl0. Suita este compatibila cu tabletele care opereaza Android, versiunile 2.x – 4.x. Utilizatorii existenti de Kaspersky Tablet Security beneficiaza de un upgrade gratuit.

Cele mai citite

Error: No articles to display