Iti dau reducere 1% la PC Garage

Cooler Master lanseaza mouse-ul CM Storm Sentinel Advance II

Cooler Master anuntat lansarea celui mai avansat mouse de pe piata. Beneficiind de cel mai nou senzor Avago Laser, precum si multe imbunatatiri, Sentinel Advance II intra pe scena jocurilor, cu tot ce are mai bun sub capota.

Avago 9800, cel mai avansat senzor in acest moment, ofera o rezolutie maxima de 8000dpi. Acesta aspect aduce un nou nivel de sensibilitate si acuratete, care este cuplat cu o noua distanta de ridicare (LOD), venita in ajutorul gamerilor care muta rapid mouse-ul in timpul jocului, eliminand teama ca vor transmite comenzi personajului controlat. Noul senzor are si posibilitatea de a lucra pe multiple suprafete si texturi.

Sentinel Advance II pastreaza caracteristicile vechilor generatii. 128KB memorie onboard permit stocarea profilelor preferate, acest lucru facand din noul mouse un accesoriu perfect pentru competitii si LAN party-uri.

Sistemul de aderare la palma si greutatea variabila sunt inca 2 avantaje majore ale lui Sentinel Advance II. Puteti schimba rezolutia in timp real, folosind butoanele dedicate. Prin Storm Tactics, puteti configura 8 butoane, dupa bunul plac.

Sentinel Advance II va costa aproximativ 54.61EURO si va fi disponibil la sfarsitul lunii mai.

 

CM-Storm-Sentinel-Advance-II

Cele mai citite