Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Android a inregistrat pierderi in 2010

Chiar daca Google pastreaza de obicei tacerea cu privire la statisticile financiare, o instanta judecatoreasca a facut lumina in cazul sistemului de operare Android.

O curte de apel din Statele Unite a dezvaluit ca parte a unui proces intre Google si Oracle ca Google a inregistrat pierderi cu sistemul de operare Android in 2010.

Google, care de obicei este tacut cand vine vorba de situatia financiara a Android se confrunta cu plangeri conform carora acesta a incalcat drepturile de autor Oracle in ceea ce priveste mai multe aspecte ale Java.

Android app

Ca parte a cazului, judecatorul a citit cateva declaratii financiare ale sistemului de operare Android de la Google dezvaluind ca in 2010, in ciuda veniturilor de 97.9 milioane de dolari, compania a inregistrat pierderi in fiecare trimestru.

Cazul va dura pana ,la 8 saptamani si va examina cu atentie fiecare aspect al ambelor companii ceea ce ar putea insemna ca nu acesta nu este singurul adevar care iese la iveala din aceasta disputa.

Cele mai citite

Error: No articles to display