Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Kaspersky Internet Security 2012 - cea mai buna detectie a amenintarilor de banking online

Kaspersky Internet Security 2012 s-a clasat pe locul intai in testele independete realizate de AV-Test.org, in fata solutiilor de securitate de la Symantec si Bitdefender. Scopul evaluarii a fost de a determina cea mai buna detectie, statica si dinamica, a amenintarilor informatice care tintesc conturile de online banking ale utilizatorilor.

Malware-ul care ataca datele bancare este considerat ca fiind unul dintre cele mai sofisticate si periculoase tipuri de amenintari informatice existente. In primul trimestru al anului 2012, Kaspersky Lab a identificat lunar o medie de 7800 de noi cai troieni bancari. Intr-un asemenea context, protectia eficienta impotriva acestor categorii de malware este importanta.

In luna martie a acestui an, AV-Test.org a folosit 70 de mostre malware foarte recente, toate capabile de a accesa conturile de online banking sau sistemele de plata ale utilizatorilor, pentru a testa trei solutii de securitate informatica. Produsele au fost evaluate pe computere cu sisteme de operare Windows 7, acces la Internet si toate modulele de securitate activate.

Suitele de securitate au fost testate in trei etape diferite – nivelul detectiei, evaluat in testele statice si dinamice, precum si eficienta remedierii unui sistem deja infectat cu malware. In testele statice, solutia Kaspersky Internet Security 2012 a inregistrat o rata de detectie de 99,3%, urmata de Bitdefender, cu 94,6% si Symantec, cu o rata de detectie a mostrelor malware de online banking de doar 38,7%.

Suita Kaspersky Lab a fost singura care a atins un nivel de 100% al detectiei in evaluarea dinamica, etapa ce reflecta fidel situatiile intalnite de utilizator in viata reala. A fost urmata de rezultatele celorlalte doua solutii, adica 97,8%, respectiv 95,6%. De asemenea, in testele de remediere a unui sistem infectat, Kaspersky Internet Security 2012 a fost iarasi lider.

Kaspersky-Internet-Security-2012

Cele mai citite

Error: No articles to display