Acer Stream

Acer Stream este un smartphone multimedia high-end, cu o grosime de doar 11,2mm, optimizat pentru utilizatorii care doresc sa vizioneze filme, sa asculte muzica sau sa navigheze pe Internet, ca si cum ar fi in fata unui desktop sau laptop. Cu un design elegant si minimalist, carcasa smartphone-ului Acer Stream este produsa dintr-un material rezistent, iar caracteristicile sale tehnice il fac potrivit pana si pentru cei mai pretentiosi utilizatori.

Calitatea excelenta a display-ului este datorata touchscreen-ului AMOLED de 3,7 inchi, care suporta 1,67 milioane de culori. Contrastul superior (2000:1) face ca imaginea sa fie clara indiferent de mediu si de conditiile de luminozitate. Mai mult decat atat, acest tip de ecran consuma mai putina energie, lucru care se traduce printr-o durata de viata mai mare a baterie.

Conectivitate 3G+ rapida pentru streaming, download HSDPA de 7,2 Mbps, Bluetooth si WiFi standard n, datorita carora transferul de continut multimedia este mai rapid ca oricand.

Procesorul Qualcomm Snapdragon de 1GHz, impreuna cu cei 512MB RAM, fac din Acer Stream unul dintre cele mai rapide telefoane inteligente de pe piata. Sistemul de operare din spatele modelului Stream este Android versiunea 2.1, cunoscuta si sub numele de Éclair.

Caracteristici multimedia de calitate superioara permit filmarea HD de pana la 720p. Ascultarea muzicii preferate sau a unui post radio cu RDS este acum mult mai placuta datorita calitatii oferite de tehnologia Dolby Mobile. Aceasta ofera un bass puternic si o claritate deosebita a sunetului. Tehnologia UPnP permite schimbul de informatii cu alte dispozitive. Mai mult decat atat, Acer Stream dispune de o camera foto de 5MP, precum si de un sistem GPS care permite anexarea de coordonate geografice pozelor si clipurilor video realizate. O alta caracteristica deosebita este echiparea cu un port HDMI prin care Acer Stream se poate conecta la orice televizor ce dispune de un asemenea port.

Mai multa memorie: Acer Stream dispune de o memorie interna tip flash de 2GB, ideala pentru aplicatii si jocuri 3D, iar cardul de memorie inclus de 8GB si posibilitatea de extindere de pana la 32GB oferita de slot-ul micro-SD permit stocarea continutului multimedia dorit.

 

Acer Stream dispune de o interfata complet noua ce se focalizeaza pe ceea ce este esential pentru utilizatori si care permite acces simplu si rapid catre aplicatii.

Beneficii principale:

-       citirea de informatii de pe ecran, chiar daca telefonul este blocat;

-       pornirea aplicatiilor preferate cu o singura atingere;

-       trecerea rapida de la o aplicatia la alta;

-       customizarea telefonului dupa anumite preferinte;

-       oferirea de animatii si grafica de calitate.

 

Social si distractiv: Toate aplicatiile uzuale sunt preinstalate: Acer Spinlets pentru ascultarea de muzica, nemo Player pentru a profita la maxim de continutul multimedia, Acer urFooz pentru a crea o “sosie” virtuala care poate fi anexata la profilul tau si ulterior postata pe retelele sociale preferate, Facebook si Twidroid fiind perfect integrate.

Acer Stream este o sursa inepuizabila de entertainment care iti permite sa te bucuri de cele mai avansate tehnologii si aplicatii.

  Acer Stream  

Cele mai citite