Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Facebook anunta App Center - aici gasesti cele mai bune aplicatii

Pentru ca utilizatorii Facebook continua sa se conecteze pe reteaua sociala pentru aplicatiile favorite, compania lanseaza hub-ul App Center cu pagini dedicate pentru Spotify si Pinterest.

Facebook a anuntat ca va lansa un hub pentru descoperire aplicatii, servicii si plugin-uri strans legate de reteaua sociala, asemanator App store.

Hub-ul App Center va oferi utilizatorilor o idee legata de cele mai votate, cele mai utilizate, cele mai partajate si cele mai apreciate servicii care se conecteaza cu Facebook prin intermediul dispozitivelor mobile sau a site-urilor. Fiecae utilizator Facebook va vedea aplicatiile care se apropie cel mai mult de gusturile sale.

Facebook App Cente

Deci, Spotify, Pinterest, Netflix, Flixster, Draw Something, Vevo si Viddy vor avea pagini dedicate in App Center si utilizatorii le vor putea instala direct prin Facebook Connect sau printr-o redirectare rapida la App Store sau Google Play.

Facebook spune ca vrea sa ajute creatorii de aplicatii sa-si promoveze aplicatiile in App Center si va introduce oportunitatea de a taxa utilizatorii pentru privilegiul de a utiliza aplicatiile de pe Facebook.

Cele mai citite

Error: No articles to display