Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Insomniac Games trec pe Social Gaming

Insomniac Games (creatorii jocurilor Ratchet and Clank sau Resistance), impreuna cu Electronic Arts s-au aliat pentru a produce un nou titlu social pe facebook numit Outernauts.

Outernatus incearca sa fie un roleplaying game care plaseaza jucatorul in pielea unui membru al United Earth's Elite Outernaut force. Outernautii vor fi trimisi sa captureze si sa antreneze extrateresti exotici si sa descopere misterul din spatele extraterestii in timp ce se vor lupta cu piratii si corporatii malefice care vor sa controleze galaxia. Jucatorii vor explora planete in cautare de loot si se vor lupta in batalii asincronizate.

„Asa cum am demonstrat pentru aproximativ doua zeci de ani in lumea jocurilor de pe consola, suntem increzatori ca vom ajuta in definirea experientei jocurilor sociale de pe facebook" a declarat presedintele Insomniac Games, Ted Price. „Cu Outernauts, o sa livram o poveste adanca cu strategie RPG, cuplata cu simtul de umor, tipic Insomniac"

Jocul a fost anuntat de pe undeva de prin Februarie cand s-au facut registrarile pentru Copyright. Outernatus trebuie sa apara pe undeva prin vara asta, si se afla, in acest moment, in Closed-Beta.

Outernauts1

Cele mai citite

Error: No articles to display