Iti dau reducere 1% la PC Garage

Activision ne pregatesc cateva surprize pentru pre-comanda la The Amazing Spiderman

Odata cu lansare noului film The Amazing Spider-man undeva in vara anului acesta, Activision se pregatesc sa lanseze un joc cu acelasi nume. Dupa ce Spider-Man: Edge of Time a primit o multime de review-uri negative si multi fani s-au plans de faptul ca jocul pur si simplu a pierdut magia de alta data, Activision au promis ca vor aduce structura Sandbox inapoi.

 

Punctul forte al intregii serii a fost libertatea pe care o avea faimosul Spidey in miscare. Bucuria de a te arunca in gol de pe cel mai inalt zgarie nori si a te redresa la cativa centimetri de ciment, nu putea fi comparata cu nimic altceva de pe piata. Parca inconstienti de ceea ce doreau fanii, Activision au experimentat cu diferite concepte si intr-o oarecare masura au limitat potentialul eroului, lucru care nu prea a mers prea bine cu fanii. Dar, The Amazing Spider-Man, va putea demonstra daca franciza este in coma, sau dimpotriva, daca mai are forta. Pentru a se asigura ca fanii vor fi multumiti, Activions au anuntat ca pentru fanii care l-au precomandat, jocul va veni echipat cu cateva noi pachete, inclusive o misiune in care jucatorii vor intra in pielea lui Stan Lee.

Pre-comanda de la Gamestop – Provocarea Rhino


Jucatorii vor intra in pielea lui Rhino ca sa distruga orasul Manhattan intr-o provocare de haos si devastare pura! Jucatorii vor putea sa dezlantuie fortele asupra oraslui prin mai multe timed events, combo-uri si, evident, o multime de chestii de distrus.

Pre-comanda de la Amazon – In pielea lui Stan Lee


Ziceam mai devreme ca jucatorii vor putea sa intre in pielea lui Stan Lee, creatorul comic-ului Spider-Man. Pentru prima oara, vreodata, fanii vor putea sa intre in rolul lui Stan "The Man" Lee prin misiunile sale din Manhattan, imprumutand abilitati de la prietenul sau, Spider-Man pentru a colecta pagini din ultimul sau script, rasfirate prin oras, intr-o cursa in Manhattan. Misiunea este punctuata de dialoguri ironice si o surpriza speciala la sfarsit, pana la urma Spider-Man implineste 50 de ani.

 

Rhino Challenge

Cele mai citite

Error: No articles to display