Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Tomb Raider a fost amanat pana in 2013

Sincer sa fiu, ultimul titlu Tomb Raider mi-a cam atras atentia desi eram complet detasat de serie. Pana cand am vazut trailerul si cateva minute din gameplay, chiar ma intrebam cu ce va fi diferit acest reboot fata de celalalt? Dupa gameplay trailer, am inceput sa ma gandesc la un survival horror, sau un action-adventure, ceva care nu este doar puzzle/combat/repeta.

 

Din nefericire, asteptarile mele vor trebui sa mai astepte fiindca Crystal Dynamics au anuntat ca jocul a fost amanat pana in 2013. Anuntul a venit de curand, pe un forum oficial al Eidos, in care directorul Crystal Dynamics, Darrell Gallagher a subliniat motivele pentru care titlu va intarzia:

„Prioritatea noasta este sa ne asiguram ca vom livra un joc de calitate. Pentru a face asta, am decis sa lansam jocul cateva luni mai tarziu, din toamna anului 2012 in primul sfert din 2013."

„Vom adauga lucruri complet noi pentru franciza Tomb Raider, iar lunile in plus ne vor ajuta sa finisam jocul si sa va oferim rafinarea pe care o meritati. Credem ca este decizia corecta, si garantam ca va merita asteptarea"

Drept consolare, studio-ul au lansat si un screenshot in pregatirea pentru anuntarea mai multor informatii la Electronic Entertainment Expo (E3) din Iunie.

 

Tomb-Raider-Delayed-2013

Cele mai citite

Error: No articles to display