Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Noua versiune Razer Naga pentru pasionatii de MMO-uri

RzrNaga2012 view3

Razer Naga, soarecul pentru gameri pasionati de MMO-uri, a primit un update la ergonomie.

Razer a anuntat astazi intoarcerea mouseului pentru jucatorii de MMORPG-uri. Noua versiune dispune de o finisare mata imporiva alunecarii, si care protejeaza impotriva depunerii de amprente, si de trei panouri laterale interschimbabile, menite sa sporeasca ergonomia mouseului.

RzrNaga2012 view2
Naga isi pastreaza cea mai importanta trasatura: o grila cu 12 butoane pentru degetul mare, folosita pentru activa mai usor vraji, obiecte si scripturi macro prin atasarea lor la respectivele butoane.

RzrNaga2012 view4

"Cand am scos pe piata pe Razer Naga acum 3 ani, am stiut ca grila sa de 12 butoane va fi o interfata revolutionara care avea sa schimbe experienta gamerilor asupa MMO-urilor," spune Robert Krakoff, presedinte RAzer USA. "Dupa trei ani, numarul gamerilor echipati cu Razer Naga e in continua crestere. Continuam sa imbunatatim Razer Naga cu cele mai bune calitati, si sa inarmam gameri cu cel mai bun mouse de MMO-uri din lume."

Razer naga a a fost adaugit pentru a putea oferi o experienta mai confortabila si ergronomica. Suprafata sa mata impiedica alunecarea, precum si formarea amprentelor. Butoanele de pe partea de sus a mouseului au fost si ele repozitionate pentru apasare mai usoara. Trei panouri interschimbabile permit personalizarea formei lui Razer Naga pentru forma mainii utilizatorului si stilul sau de joc.

RzrNaga2012 view5

Razer Naga este disponibil acum in Europa pentru un pret de € 79.99.

Cele mai citite

Error: No articles to display