HTC Desire C, cu Beats Audio

Urmand lansarii de succes a seriei One, se naste astazi HTC Desire C. Beneficiind de tehnologia Beats Audio™, acest smartphone cu design premium, dar accesibil, permite utilizatorii asculte muzica preferata, exact asa cum a fost creata de artist. De asemenea, HTC Desire C ofera posibilitatea de a organiza viata profesionala si personala, cat si de a partaja cele mai frumoase momente.

HTC Desire C are integrat HTC Sense 4.0 si Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) si este disponibil in trei culori: rosu, alb si negru. Acest terminal este potrivit ca prim smartphone sau pentru persoanele care doresc sa il schimbe pe cel actual. Cu o baterie puternica si oferind acces la mii de aplicatii, jocuri, muzica si filme disponibile prin intermediul Google Play, cu HTC Desire C utilizatorii vor fi intotdeauna conectati, fie ca sunt la serviciu, acasa sau in deplasare.

HTC-Desire-C

Jason Mackenzie, President, Global Sales si Marketing al HTC Corporation: "Una dintre cele mai des intalnite activitati pentru care utilizatorii isi folosesc telefoanele este sa asculte muzica, prin urmare este mai important ca niciodata sa le livram puterea si emotiile inregistrate de artist in studio. HTC Desire C le ofera utilizatorilor un design excelent, acces facil la continut si conectivitate rapida – devenind telefonul perfect pentru orice tip de activitate."

Sunet autentic, fara compromisuri

HTC Desire C ofera un sunet puternic, cu o calitate similara cu cea dintr-un studio de inregistrari profesionist, experienta facuta posibila de combinatia dintre un hardware superior si Beats Audio. Aceasta integrare faciliteaza o experienta audio bogata si clara pentru utilizatori, fie ca acestia asculta muzica sau se joaca jocul preferat.

Combinand o rama de metal rezistenta cu precizia inginereasca, HTC Desire C este ideal pentru cei care cauta un telefon cu un design premium. Beneficiind de o pereche de casti lucrate in detaliu pentru un sunet bine definit in cadrul convorbirilor, un unghi de vizualizare mare si o fateta de metal a camerei foto, acest smartphone compact aduce cu sine un design premium si o experienta incomparabila pentru clasa din care face parte.

Creat pentru partajare

Oferind cea mai noua tehnologie intr-un design atratator si bine executat, HTC Desire C este dotat cu un ecran HGVA de 3,5 inch care face posibila navigarea pe internet, vizualizarea fotografiilor si conectarea cu prietenii si familia, intr-un mod cat mai simplu. Daca utilizatorul doreste sa partajeze experientele personale prin intermediul retelelor sociale, camera de 5 megapixeli a smartphone-ului HTC Desire C, cat si posibilitatea de partajare instant le va permite acestora sa partajeze orice moment, la doar cateva secunde dupa capturare.

HTC-Desire-C-camera

Prin integrarea lui HTC Desire C cu Dropbox si cei 25GB de spatiu de stocare online gratuit, utilizatorii au libertatea de a stoca date in mod sigur, naviga si partaja mii de poze, videoclipuri si documente, fie local sau in cloud.

Disponibilitate

HTC Desire C va fi disponibil, in tari selectate, incepand cu luna mai 2012. In Romania, telefonul va fi disponibil prin operatorii Orange si Vodafone, la un pret recomandat de 200 de Euro.

 

 

 

Cele mai citite