Noua gama de notebook-uri HP Pavilion m6

HP prezinta noua gama de notebook-uri HP Pavilion m6, ce include o serie de caracteristici imbunatatite si reflecta noua abordare de design HP Mosaic. Pentru utilizatorii care isi doresc sa lucreze, chiar si atunci cand se afla in miscare si fara sa renunte la stil, HP Pavilion m6 le ofera combinatia ideala dintre mobilitate, performanta, caracteristici puternice de divertisment si un design atragator din aluminiu argintiu matifiat.

Noua abordare de design HP Mosaic, abordare foarte vizibila in noile notebook-uri HP Pavilion, reprezinta, practic, o extensie a directiei mai ample de design HP MUSE, directie care ia in considerare tot aspectul unui echipament, de la materiale la usurinta in utilizare, placerea pentru simturi si experienta de utilizare (MUSE – Materials, Usability, Sensory appeal, Experience). Design-ul Mosaic reuneste elementele complexe ale MUSE, folosind culori aprinse, materiale premium si forme clare pentru a crea o linie de design care sa defineasca intreg portofoliul de notebook-uri HP.

HP Pavilion m6 – creat pentru o viata in miscare

Cu un display mare integrat intr-un format de design super-slim, HP Pavilion m6 este notebook-ul pe care utilizatorii si-l vor dori alaturi la orice ora din zi. Display-ul LED HD BrightView de 39,6 cm (15,6 inci) face ca filmele si jocurile sa fie mai realiste ca oricand, in timp ce tehnologia Beats Audio™, sustinuta de boxe duale si un subwoofer, garanteaza un sunet audio de calitate superioara.

Cu o suprafata de aluminiu matifiat, HP Pavilion m6 poate sustine o autonomie de lucru de pana la opt ore si include cele mai noi procesoare Intel si AMD, o tastatura optionala retroiluminata si posibilitatea de a conecta placi grafice externe care sa sustina cele mai complexe sarcini fara pauze sau intreruperi.

HP Pavilion m6 include, de asemenea, un numar mare de inovatii HP. Tehnologia HP CoolSense ajusteaza in mod automat performanta si setarile interne ale ventilatorului pentru a raci vizibil echipamentul, in timp ce HP ProtectSmart securizeaza hard disk-ul pentru a proteja imagini, muzica si documentele de pe ele in cazul in care notebook-ul ar fi scapat in mod accidental. HP SimplePass, o caracteristica optionala, retine parolele utilizatorilor si le ofera acestora posibilitatea de a-si accesa diferite conturi cu o singura atingere. in acelasi timp, camera web incorporata HP TrueVision HD Webcam asigura imagini HD mai luminoase si mai clare.

 

HP-Pavilion-m6

Cele mai citite