Iti dau reducere 1% la PC Garage

Diablo III a fost lansat!

  • Published in Stiri RPG

Diablo 3 a fost lansat! Unul din cele mai asteptate jocuri de pe PC din toate timpurile, a avut lansarea azi noapte, cu un success rasunator, iar Blizzard deja a anuntat ca titlul deja este cel mai precomandat din istoria companiei, si au si cifrele sa suporte afirmatiile.


Diablo iii collectors edition-1024x769


Stiam deja ca Diablo va fi mare, dar, de-abia astazi putem vedea exact cat de masiv. Evident, (la fel cum s-a intamplat cu World of Warcraft) serverele nu au facut fata la influxul de jucatori, care intentionau sa piarda noaptea si, pana pe la 3 dimineata, nu a putut intra aproape nimeni. Noi am avut ocazia sa il incercam putin, dar din nefericire era aproape de dimineata si nu pot spune ca am avut ocazia sa incercam destul de mult cat sa ne facem o opinie serioasa.

Tot ieri, am avut ocazia sa vedem ce contine pachetul Collecter's Edition, care este valabil la vanzare pentru aproximativ 470 de lei. Acesta este, desigur, dedicat entuziastilor, care au asteptat jocul atat de mult timp. In pachet, am descoperit craniul lui Diablo, care initial am crezut ca este un USB-docking station, dar in realitate este doar un press-papier, cu un slot pentru un stick USB, modelat sa arate precum un Soulstone. Pachetul mai detine un Art-Book - in care gasim imagini din fiecare act al jocului, un CD cu coloana sonora, un Dvd si un Bluray cu ''Behind the scenes'', evident jocul, plus cate 2 invitatii (guest pass) pentru World of Warcraft si Diablo 3.

 

 

Cele mai citite