Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Samsung QX - Notebook-uri Premium

Samsung a lansat notebook-urile din seria QX, modelele premium din portofoliul Samsung, realizate din materiale de inalta calitate, tocmai pentru a oferi performanta desavarsita si mobilitate pentru toate cele trei versiuni de ecran - 13.3” (QX310), 14” (QX410) si 15.6” (QX510).

Fie ca este folosit la locul de munca sau in timpul liber, seria QX combina cele mai noi tehnologii si o gama variata de optiuni care, impreuna cu procesoarele the Intel Core i5, asigura cea mai avansata experienta mobila. Noile notebook-uri propun o abordare hibrida pentru display-ul grafic. Pentru o viata prelungita a bateriei, se foloseste procesorul grafic intern Intel, si se comuta automat pe cardul nVIDIA pentru afisarea fisierelor video in high-definition sau a continutului pentru jocuri.

Bateria premium, pe baza de litiu-polimer, rezista pana la 6,9 ore de functionare si datorita functiei Express Charging Mode, ce asigura un timp mai scurt de incarcare integrala, sunt din nou gata de lucru in aproximativ 2-3 ore.

Preocupata de necesitatile profesionistilor din ziua de azi, echipa Samsung a inclus la notebook-urile din seria QX un numar de functii pentru a maximiza functionalitatea, viteza si profitabilitatea. Cu functia Samsung Fast Start, care permite pornirea display-ului in trei secunde, utilizatorii vor avea parte de conectivitate continua si mobilitate sporita. Echipata cu functiile Samsung AllShare si Easy File Share, seria QX a fost conceputa pentru a livra conectivitate wireless si schimb de date intre mai multe dispozitive.

Portul USB Sleep-and-Charge le permite utilizatorilor sa incarce un numar de dispozitive portabile, cum ar fi smartphone-urile si MP3 player-ele, chiar si atunci cand notebook-ul nu este pornit.

Samsung QX

Cele mai citite

Error: No articles to display