SilverStone lanseaza doua noi Carcase pentru HTPC-uri

GD08-34View

SilverStone a lansat Grandia GD07 si GD08, doua carcase de calculatoare pentru sisteme home theater, despre care afirma ca va revolutiona vizionarea filmelor acasa. Cele doua carcase permit alcatuirea unui sistem cu puterea si capacitatea de stocare a unui server, dar intr-un format elegant si silentios, de cinematograf personal.

Grandia GD07 este gandita specific pentru a utiliza tot spatiul disponibil, si poate fi dotata cu pana la 11 drive-uri, si placi grafice high-end de pana la 13.6'' lungime. Se pot monta inclusiv placi de baza SSI EEB extended ATX (12'' x 13''), in pofida faptului ca dimensiunile sunt similare cu generatia precedenta de carcase HTPC (home theater PC) de la SilverStone.

GD08-34View-Inside

Invatand din performantele generatiilor precedente din ultimii cativa ani, inginerii SilverStone au imbunatatit capacitatea de racire a lui GD07 in mod semnificativ cu posibilitatea de a adauga pana la 4 ventilatoare de 120mm. Pentru reducerea la minim a zgomotului carcasei, carcasa este acoperita cu filtre speciale de sunet detasabile, care asigura functionarea tacuta prin principiul presiunii pozitive.

Carcasa ascunde imperfectiunile porturilor I/O si a drive-urilor instalabile in cele 4 sloturi de 5.25'' in spatele unei usi de aluminiu finisate si texturate.

Calitati:

  • Design cu presiune de aer pozitiva pentru imbunatatirea racirii si diminuarea zgomotului si prafului
  • Suporta placi de expansiune pana la 13.6''
  • Suport pentru placi de baza format Extended ATX
  • Scoatere usoara a filtrelor pentru a impiedica adunarea prafului
  • Usa din fata si butonul de pornire pot fi incuiate pentru a securiza sistemul si drive-urile
  • Afisaj LED cu luminozitate ajustabila
  • Loc pentru instalarea a pana la 11 drive-uri

 

Cele mai citite