Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Kingdoms of Amalur: Project Copernicus MMO primele detalii

In ciuda problemelor financiare recente ale studioului 38 Studios, acest lucru nu a impiedicat echipa sa continue dezvoltarea unui MMO inspirat din universul Kingdoms of Amalur.

Intitulat momentan Project Copernicus, jocul MMORPG pare a plasa jucatorii cu mult dupa evenimentele din Kingdoms of Amalur: Reckoning, acestia intrand in personajul unor descendenti ai eroului principal pe care l-ai ghidat in aventurile lui in Reckoning.

Cum Big Huge Engine, motorul grafic folosit pentru KoA: R si-a facut mai mult decat bine datoria si s-a comportat exemplar in redarea unor peisaje imense superbe, precum si animatii de calitate si un sistem de lupta ce mie cel putin mi-a atras atentia, cu siguranta ca Kingdoms of Amalur: Project Copernicus nu se va lasa mai prejos.

38 Studios a lansat si un prim trailer pentru a ne putea face o idee de splendoarea grafica a jocului aflat in dezvoltare.

 

project copernicus

Cele mai citite

Error: No articles to display