GeForce® GTX 670 with WINDFORCE

GV-N670OC-2GD 2

Gigabyte debuteaza productia de placi pe chipset Geforce GTX 670 prin noua placa GeForce® GTX 670 with WINDFORCE™ 3X Triangle Cool Technology. Pe numele ei tehnic GV-N670OC-2GD, noua placa foloseste tehnologia de fabricatie pe 28nm, este echipata cu memorie GDDR5, si dispune de 1344 nuclee CUDA. GPU-ul Geforce® GTX 670 cu care este dotata suporta DirectX® 11, si standardul de interfata PCI-Express 3.0, care imbunatatesc viteza de procesare si calitatea imaginii.

Placa mai suporta si tehnologiile NVIDIA® 3D Vision Surround, 3D Vision, PhysX®, si SLI® cu 3 placi simultan. Un alt element inovativ este tehnologia Kepler GPU Dynamic Clocking, prin care placa ajusteaza viteza de tact in mod automat pentru a optimiza performanta.

GV-N670OC-2GD 1

Tehnologiile pe care cei de la Gigabyte le promoveaza in titlul acestei noi placi grafice, sunt insa Windforce™3X si Triangle Cool Technology. Prima dintre ele este cea mai recenta solutie de ventilatie a producatorului, care consta dupa cum ii sugereaza si numele, dintr-un sistem de 3 ventilatoare stabilizate impotriva turbulentei, sustinute de cea din urma, un cadru de 3 tevi de cupru de Φ8mm. Cele doua impreuna, reduc turbulenta si cresc viteza de disipare a caldurii.

Bagajul de tehnologie al noii placi este completat de unele care sunt standard cu procesorul grafic GTX 670, precum FXAA/DXAA si Adaptive Vertical Sync.

Cele mai citite