ASRock suporta Ivy Bridge pe placile P67, H67 si Z68

ASRock a anuntat ca intreaga sa gama de placi de baza Intel P67, H67 si Z68, va avea suport pentru procesoarele Intel Ivy Brigde, prin actualizarea la cele mai noi versiuni de P BIOS si drivere! Utilizatorii se pot astepta la viteze mari de procesare, dar si la un consum redus de energie din partea primilor tranzistori 3-D, pe 22nm, din lume.

''Pe langa urmarirea extremelor, alaturi de entuziastii de hardware si gamerii impatimiti, dezvoltarea tehnologiei accesibile de high-end si usor de utilizat este de asemenea unul dintre scopurile ASRock.'' a comentat James Lee, V.P. al Sales and Marketing de la ASrock. ''Suntem siguri ca utilizatorii vor fi incantati de aceste actualizari la fel de mult ca noi. Veti simti ca utilizati o placa de baza total diferita.''

Placile de baza ASRock, din seria Sandy Bridge, sunt destinate pentru entuziastii de nivel mediu, interesati de performante grozave, la pret accesibil. Placa de baza P67 ofera performante overclocking native, H67 ofera grafica integrata, iar platforma hibrida Z68 cuprinde tot ce ofera cele mentionate anterior. Dotate cu caracteristici extraordinare de la Intel, tehnologia exclusiva XFast 555 si suport pentru noile procesoare Ivy Bridge, placile de baza ASRock din seria Sandy Bridge cu siguranta vor indeplini multe dorinte!

Lunga asteptare a luat sfarsit iar acum va puteti bucura de avantajele promise de ASRock. Pregatiti-va pentru performantele uimitoare ale procesoarelor Intel Ivy Bridge. Descarcati noile versiuni ale driverelor si P BIOS-ului de pe website-ul ASRock! Sunteti la un click distanta de a treia generatie de procesoare , asa ca ce mai asteptati?

 

asrock-logo

Cele mai citite