Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google Chrome depaseste Internet Explorer pentru prima oara

Google Chrome este, pentru moment, cel mai de succes navigator web din lume. A depasit Internet Explorer pentru prima data in ultimele doua saptamani, iar Firefox a mai scazut.

Google Chrome a reusit sa depaseasca pentru prima data Internet Explorer si a obtinut titlul de cel mai de succes browser web.

Stat Counter recunoaste ca in ultimele doua saptamani Google a depasit Microsoft avand 32.5 procente din piata comparativ cu cele 32.1 procente detinute de Internet Explorer.

Ascensiunea Chrome pe pozitia numarul unu vine dupa ce a depasit navigatorul Firefox de la Mozilla in decembrie. Acum, Firefox detine doar 25 de procente din utilizarea la nivel global.

Google Chrome Logo

Google spera ca browser-ul Chrome sa stea sus pentru restul lunii mai pentru a obtine titlul de cel mai popular browser intr-o luna pentru prima data. Cu toate astea, rapoartele The Next Web arata ca cea mai recenta versiune de Internet Explorer de la Microsoft castiga teren in utilizarea dupa-amiaza si in week-end, trecand peste conceptia conform careia Internet Explorer este utilizat doar la serviciu.

Popularitatea Chrome a crescut in ultimul an datorita actualizarilor dese ce adauga noi caracteristici, inclusiv conturi multi-utilizator lansate cu Chrome 16 si o varianta Android care se sincronizeaza cu aplicatia desktop.

Cele mai citite

Error: No articles to display