Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Blizzard adreseaza problemele de securitate pentru Diablo 3

  • Published in Stiri RPG

Nici macar nu au aparut toate Review-urile pentru Diablo III ca deja primele probleme au iesit la iveala. Conturile au inceput sa fie furate.


Atunci cand Diablo a fost lansat, pe langa serverele care pur si simplu nu au putut face fata la cerere, multi alti clienti au raportat ca nu se puteau loga din cauza ca isi pierdusera conturile. Blizzard a adresat astazi acele rapoarte, anuntand ca datorita compromiterii de securitate personala, conturile au putut fi furate.

Intr-un post pe forumurile oficiale, un moderator a declarat: ''am discutat despre aceasta situatie foarte serios inca de la inceput, si am facut tot ce e posibil ca sa verificam cum si in ce situatie au fost furate aceste conturi. In ciuda teoriilor si a zvonurilor auzite, inca nu am gasit o situatie in care contul unei persoane a fost compromis prin metode traditionale, adica altcineva logandu-se pe contul lor prin intermediul parolei.''

Blizzard au mai anuntat, dupa aceea, ca aproximativ fiecare jucator ar trebui sa utilizeze asa zisul „Battle.net Authenticator" (un breloc care genereaza coduri de acces diferite de fiecare data, valabil pentru cumparare la aproximativ 10 Euro pe site-ul oficial) sau aplicatia pentru iOS si Android, care este gratuita. Desi moderatorul a recunoscut faptul ca Authenticator-ul nu garanteaza siguranta conturilor, el a tinut sa mentioneze ca pana acum nu au avut nici un caz in care jocul sa fie compromis, desi utilizatorul folosea un authenticator.

 

Diablo3Review

Cele mai citite

Error: No articles to display