Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Dreamfall: The Longest Journey si Facry 2 valabile pe GoG

Dreamfall: The Longest Journey, este un joc Adventure extraordinar, fara aproape nici un fel de actiune, dar cu o poveste exceptionala si o senzatie de explorare aproape nemaiintalnita. Far Cry 2 este unul dintre cele mai reputabile shootere de pe piata. Ce legatura este intre cele doua jocuri? Pai le puteti cumpara pe amandoua de pe Good Old Games, fara nici un fel de DRM. Far Cry 2 – Fortune's Edition la 9.99$ si Dreamfall: The Longest Journey la 14.99$.

 

Dreamfall the Longest Journey este un joc cu mai multi protagonisti, produs de Ragnar Tornquist si Funcom, developeri care acum lucreaza la MMORPG-ul Secret World. Este o continuare a unui alt faimosului Adventura "The Longest Journey". Desi avea multe probleme, era probabil unul dintre cele mai interesante si captivante jocuri, in care nu trebuia sa detasezi craniul cuiva si sa il montezi pe perete.

 

Farcry 2, a fost un shooter foarte abitios cu o multime de elemente unice: explozii care aprindeau intreaga savana, ajutorul din partea aliatilor si aspectul vizual care era exceptional pentru vremea sa. Sigur, si acesta avea probleme, imi amintesc ca inamicii reuseau sa traga cu o singura arma de la 100 de kilometri distanta si totdeauna aveau tinta perfecta, dar daca ignori aceste probleme, jocul cu siguranta te-ar fi captivat.

 

Dreamfall The Longest Journey

Cele mai citite

Error: No articles to display