Monitorul Philips 221S3UCB USB

Philips aduce in Romania monitorul ale carui caracteristici de top sunt consumul scazut de energie si posibilitatea de conexiune la PC-uri si laptopuri, prin USB 2.0. Monitorul Philips 221S3UCB USB dispune de un ecran cu o diagonala de 21,5 inch si necesita doar un cablu USB 2.0 pentru a se conecta la laptopuri sau desktop-uri. Aceasta optiune elimina nevoia pentru alte cabluri video sau de incarcare.

Monitorul LCD incorporeaza iluminare LED din spate si reduce consumul de energie la aproximativ jumatate din consumul unui monitor standard, in timp ce reproducerea cromatica este fina si acurata.

Monitorul este compatibil cu cele mai multe sisteme de operare si poate juca rolul doar celui de-al doilea ecran pentru utilizatorii ce doresc un punct secund de lucru sau pentru gamerii ce doresc un ecran de gaming independent. Monitorul nu poate fi folosit ca primary display. Monitorul dispune de o baza Super Ergo care se rabateaza, pivoteaza si se regleaza pe inaltime pentru a permite fiecarui utilizator sa fixeze monitorul in pozitia optima, pentru confort si eficienta maxime. Monitorul poate pivota pana la -65/65 de grade si se poate inclina -5/20 de grade pentru ca vizionarea de filme sa fie cat mai confortabila.

Philips-221S3UCB-USB

Nu este nevoie de un cablu VGA nici de unul de alimentare. Monitorul dispune de o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, un timp de raspuns de 5 milisecunde si reuseste sa obtina o luminozitate de 150 cd/m2 si un contrast ratio de 1,000:1.

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu contin mercur, una dintre cele mai toxice substante naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru permite obtinerea unui afisaj ecologic pe intregul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.

Monitorul Philips 221S3UCB USB este disponibil in Romania la un pret de 849 lei.

Cele mai citite