Iti dau reducere 1% la PC Garage

Acer Aspire 5745DG - notebook 3D

Beneficiind de tehnologia NVIDIA 3D Vision si dispunand de un ecran HD de 15.6" Acer CineCrystal cu o frecventa de 120 Hz, Acer Aspire 5745DG ofera imagini 3D ce transpun utilizatorul in mijlocul actiunii. Aplicatia Acer Arcade Deluxe permite conversia de la 2D la 3D a oricarui fisier video sau DVD, plasand persoanele ce urmaresc imaginile, chiar in mijlocul actiunii. De asemenea, cu ajutorul aplicatiei Acer Arcade Deluxe se pot gestiona cu usurinta milioane de melodii, fotografii si filme.

Experienta extraordinara este asigurata de placa video de ultima generatie, NVIDIA GeForce GT 425M, impreuna cu a treia generatie a tehnologiei Dolby Home Theater. Aspire 5745DG poate fi echipat cu unitate optica Blu-ray Disc, ce ofera o interactiune realistica datorita calitatii imaginii si a sunetului, laptop-ul putand fi conectat la un televizor ce dispune de port HDMI.

Puterea de procesare a sistemului este asigurata de noile procesoare Intel Core i7, i5 si i3. Acestea permit utilizatorului rularea simultana a mai multor aplicatii, a jocurilor de ultima generatie si crearea sau editarea rapida de continut digital.

Spatiul de stocare este asigurat de catre un hard disk de mare capacitate, in timp ce cititorul de carduri multi-in-1 suporta majoritatea formaturilor de carduri existente, oferind astfel un transfer rapid al informatiilor si posibilitatea de a partaja date. Sistemul suporta un maxim de 16GB DDR3 de memorie.

Conectarea la Internet a laptopului poate fi facuta atat wireless, prin 802.11a/b/g/n Wi-Fi CERTIFIED cu suport Acer SignalUpsi Gigabit LAN, optional putand fi achizitionat un modul Bluetooth 3.0, cat si cu fir. Webcam-ul Crystal Eye iti permite sa ramai in contact cu prietenii, realizand video-conferinte.

Aspire 5745DG este subtire si are un design modern. Finisajul lucios al carcasei negre are margini subtiri si muchii rotunjite, iar tastele sunt mari, pentru a putea scrie confortabil, in timp ce alte taste media speciale iti ofera controlul total asupra a ceea ce doresti sa asculti. Touchpad-ul multi-gest, cu scroll activat de miscarea circulara ofera posibilitatea de a rasfoi paginile si de a controla zoom-ul cu doua degete, navigarea facandu-se astfel foarte usor. Partea metalica de langa touchpad este conceputa special pentru a nu pastra amprentele, completand designul modern si sofisticat.

Acer Aspire 5745DG

Cele mai citite