ASUS P8Z77-V PREMIUM, nava amiral a seriei P8Z77

ASUS a lansat placa de baza P8Z77-V PREMIUM, nava amiral a seriei P8Z77 si prima placa de pe piata certificata Intel ce ofera cea mai recenta conexiune Thunderbolt. Eticheta PREMIUM a fost rezervata pentru cele mai bune placi de baza, cu cele mai recente tehnologii Intel, iar P8Z77-V PREMIUM pastreaza acest standard. Alaturi de conexiunea Thunderbolt integrata a modelului P8Z77-V PREMIUM, ASUS ofera aceeasi tehnologie pe P8Z77-V PRO/THUNDERBOLT pentru a da consumatorilor o gama mai larga de optiuni.

''Intel si ASUS au lucrat indeaproape pentru implementarea tehnologiei Thunderbolt pe placile de baza ASUS'', a declarat Jason Ziller, Directorul de Marketing pentru Thunderbolt. ''P8Z77-V PREMIUM este prima placa de baza Thunderbolt certificata din industrie, o marturie a constructiei solide si a compatibilitatii''.

Thunderbolt si cele mai recente tehnologii integrate pe placa

ASUS P8Z77-V PREMIUM este prima placa de baza Thunderbolt ce a fost certificata de Intel, fapt ce atesta performantele acesteia in industrie. Thunderbolt este o noua tehnologie de transfer de mare viteza, conceputa pentru performanta, simplitate si flexibilitate cu viteze de transfer fulgeratoare, care sunt de doua ori mai rapide decat USB 3.0 sau de 20 de ori mai mari decat in cazul USB 2.0. Aceasta ofera viteze bi-directionale, simultane, de 10 Gbps printr-un singur cablu, cu flexibilitatea inlantuirii a sase dispozitive cu Thunderbolt printr-o singura conexiune, pentru o experienta de calcul cursiva, fluida. Utilizatorii pot conecta multiple dispozitive externe de stocare Thunderbolt si sa transfere fisiere in timp ce vizioneaza filme HD, totul fara blocaje.

Asus p8z77 v pro thunderbolt

Avand o istorie indelungata de colaborare cu furnizorii de inalta tehnologie, ASUS demonstreaza puterea si devotamentul pentru inovatie printr-o relatie apropiata cu trei dintre marile branduri ce produc in mod curent tehnologie Thunderbolt: Elgato, LaCie si PROMISE.

''Elgato este incantat sa lucreze cu ASUS pentru a aduce prima unitate Thunderbolt pentru Windows,'' a declarat Markus Fest, CEO Elgato. ''Combinatia puternica dintre tehnologia ASUS PREMIUM si SSD-urile Elgato Thunderbolt surclaseaza unitatile externe USB 3.0 si eSATA.''

''LaCie este incantat sa lucreze cu ASUS pentru a demonstra puterea tehnologiei Thunderbolt in mediul Windows,'' a declarat Erwan Girard, Business Unit Manager for Professional Solutions, LaCie. ''Solutia noastra le va oferi utilizatorilor exigenti vitezele fara precedent si avantajele acestei tehnologii, in mod special acelora care lucreaza in aplicatiile media digitale si lupta incontinuu pentru mai multa performanta.''

PROMISE este un furnizor de top al solutiilor de stocare RAID dedicate clientilor enterprise, afacerilor mici si mijlocii cat si segmentului SOHO de aplicatii digitale. PROMISE ofera prima solutie RAID cu Thunderbolt din lume si a lucrat cu ASUS pentru dezvoltarea unui portofoliu diversificat care sa satisfaca cerintele clientilor.

Functii premium pentru o placa de baza premium

Placile de baza P8Z77-V PREMIUM se mandresc cu cateva functii noi precum 4-way NVIDIA SLI si 4-way AMD CrossFireX pe cele mai noi sloturi PCIe Gen 3.0, dezvoltand performante grafice maxime.

De asemenea, a fost introdusa tehnologia SSD Caching II ce permite utilizatorilor sa creeze o memorie tampon pentru fisierele si programele folosite frecvent, utilizand mai multe SSD-uri pentru imbunatatirea performantei sistemului. Un SSD mSATA de 32GB este prezent pe placa de baza si ofera Intel Smart Response si Rapid Start Technology pentru o initializare super-rapida a sistemului.

Traficul de retea este administrat cu o pereche de porturi Intel Gigabit LAN, ce asigura un transfer fara blocaje si divertisment in mod direct. Gandite pentru a furniza cele mai recente inovatii, P8Z77-V PREMIUM si P8Z77-V PRO/THUNDERBOLT, furnizeaza utilizatorilor cele mai bune si cele mai complete solutii disponibile precum: DIP3 cu SMART DIGI+ Power Control, Wi-Fi GO! si Fan Xpert 2.

 

 

 

Modele

P8Z77-V PREMIUM

P8Z77-V PRO/THUNDERBOLT

Socket procesor

Socket Intel 1155 pentru a doua si a treia generatie de procesoare Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron

Chipset

Intel Z77 Express Chipset

Memorie

DDR3 2800(O.C.) MHz

DDR3 2600(O.C.) MHz

Alimentare digitala procesor

Dual Intelligent Processors 3 - SMART DIGI+ Power Control

Digital 20-Phase Power
(16-Phase for CPU &
4-Phase for iGPU)

Digital 12-Phase Power
(8-Phase for CPU &
4-Phase for iGPU)

Alimentare digitala DRAM

V

V

Sloturi PCIex16

4*PCIe 3.0 x16

3*PCIe 3.0 x16;

Multi-GPU

4-Way CrossFireX /SLI

CrossFireX /SLI

Grafica

Thunderbolt/DisplayPort/HDMI

Thunderbolt/HDMI/DVI-D/RGB

Gb LAN

2 (Intel)

1 (Intel)

Conexiuni wireless

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
Dual band 2.4/5GHz &Bluetooth v4.0

Wi-Fi 802.11 b/g/n

Audio

8-ch HD, DTS

8-ch HD, DTS

Stocare

1*mSATA 3.0 Gb/s with 32GB SSD onboard
6*SATA 6Gb/s
3*SATA 3Gb/s
2*eSATA 6Gb/s

4*SATA 6Gb/s
4*SATA 3Gb/s
1*eSATA (cu suport)

USB 3.0

6*USB 3.0 (4 porturi pe panoul spate, doua porturi pe placa)

6*USB 3.0 (4 porturi pe panoul spate, doua porturi pe placa)

TPU/EPU
(conector pe placa)

V

V

ASUS SSD Caching II

V

 

ASUS Wi-Fi GO!

V

V

ASUS Fan Xpert 2

V

V

USB BIOS Flashback

V

V

USB 3.0 Boost

V

V

Network iControl

V

V

LucidLogix Virtu MVP

V

V

Cele mai citite