Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

ChanYou vor lansa un MMO bazat pe CryEngine3

  • Published in Stiri MMO

Ce ziceti de un MMO care foloseste CryEngine3? Fie ca ati cerut unul, fie ca nu, in curand o sa avem unul. ChangYou au anuntat ca se pregatesc de lansarea noului lor MMO God Slayer, care va folosi engine-ul Crytek. Acesta este primul MMO chinezesc ce va folosi una dintre cele mai avansate engine-uri de pe piata va deveni titlul cu care ChanYou se vor lansa pe piata mondiala.

 

god 

 

„CryEngine a fost esential in munca noastra de a ne atinge telurile cu God Slayer" a declarat Wang Yi, CEO pentru Chang You. „Este o unealta care ofera flexibilitate nemaiintalnita si ne asigura ca jucatorii vor intalni o lume plina de experiente neasteptate atunci cand jocul va fi lansat."

 

k7

 

Carl Jones, directorul Business Development pentru CryEngine din Crytek a declarat „A fost foarte interesant sa vedem un developer de pedigree-ul ChangYou folosind potentialul CryEngine3 si producand un produs final cre deja este recunoscut in comunitatea chinezeasca. Odata cu lansarea oficiala a CryENGINE in China, ChangYou se vor lauda cu faptul ca au cunostinta avansata a tehnologiei, si reactia pentru God Slayer ofera mai multe dovezi ca CryEngine3 exceleaza in a ajuta developerii sa creeze experiente unice"

 

k4

God Slayer imbina mitologia estica si cea vestica pentru a crea o lume vasta si variata. Daca va fi bun sau nu, vom vedea, desi sunt oarecum sceptic fiindca aproape nici un MMO asiatic nu a reusit pe piata europeana sau americana pana acum.

Cele mai citite

Error: No articles to display