Iti dau reducere 1% la PC Garage

Electronic Arts au lansat Command & Conquer Tiberium Alliances

Electronic Arts au lansat oficial „Command & Conquer Tiberium Alliances", un MMO free-2-play, spin-off a faimoasei serii de RTS-uri.

Electronic Arts au anuntat ca astazi au terminat testarea jocului si l-au lansat global. Command & Conquer Tiberium Alliances este un joc de strategie MMO, browser-based in care jucatorii au posibilitatea sa aleaga una din cele doua factiuni, Initiativa Globala de Aparare (GDI) sau the Nod, recoltarea resurselor, construitul armatelor gigantice totul in numele unei victorii satisfacatoare.

 

Command & Conquer Tiberium Alliances este localizat in 11 limbi, inclusiv engleza, spaniola, portugheza, portugheza braziliana, franceza, germana, italiana, olandeza, poloneza, rusa si turca. Jucatorii de pe tot mapamondul poate intra in actiune si se lupta pentru teritoriu, intrand pe site-ul www.tiberiumalliances.com.

 

Desi nu am testat jocul, Electronic Arts il lauda cu faptul ca poate fi jucat oriunde si oricand. Dar asta nu este tot, fiindca, in cateva luni, EA vor sa construiasca un sistem de cloud-saves pentru a il face accesibil pe toate browserele si platformele mobile.

 

Tiberium Alliances

Cele mai citite